2777
2789
عنوان

هفده ساله ها

161 بازدید | 17 پست

یه حرف از من می شنوید که بعدا امیدوارم تجربش نکنید اقا من نوبت اول خودم کشیدم بالا نمره هام خوب شدن مدرسم نمونه بود می گفتم تلاش می‌کنم اخر سال میرم رو رتبه ها ولی مشکلاتم از جایی شروع شد که کسی کلاس نیومد قرار گذاشتن خونه بخونن ولی خب من درسای مدرسه رو تو مدرسه هندل می کردم کنکور خونه میخوندم اومدم خونه موندم چکار کنم از یه جا معلم نبود درس بده از چی میخوندم پول هم نداشتم برا کلاس انلاین خلاصه گند زدم تو امسال شدم پشت کنکوری لطفا برید مدرسه با برنامه فشرده یه سال بخونید کسی با راحتی چیزی به دست نیاورده

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

منم ۱۷ ام نمونه درس میخونم،سعی میکنم

موفق باشی

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم آموزشگاه کلاس می رم؛

هم کلاس آنلاین دارم.

دیگه فرصت مدرسه نیست.

میفهمم چی میگی مدرسه نظم میده

ولی وقت آدم رو هم خیلی تلف می کنه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

منم امسال دیگه میشم سال اخر

ولی نه هزینه کلاس دارم

نه هزینه کتاب 

فقد کتاب درسی رو میتونم بخونم چون تنها چیزیه که دارم

بخاطر مشکلاتم 

حتی یه برنامه ریزی هم نکردم

چه زندگی قشنگی 🙂💔

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

من هم آموزشگاه کلاس می رم؛هم کلاس آنلاین دارم.دیگه فرصت مدرسه نیست. میفهمم چی میگی مدرسه نظم میدهولی ...

اره ولی اگه مشاور داری و نظم نرو من برنامه خاصی برا خوندن نداشتم فقط برنامم نهایی بود که بعد این اتفاق اون هم بهم ریخت گل من

منم امسال دیگه میشم سال اخرولی نه هزینه کلاس دارمنه هزینه کتاب فقد کتاب درسی رو میتونم بخونم چون تنه ...

بکن لبتاب داری رشتت چیه

بکن لبتاب داری رشتت چیه

اخه با پدر و مادر پیر

خواهر برادر معلول

یه شهر کوچیک 

چکار کنم تازه خانوادمم امیدشون فقد به منه 

منم خودم میخوام تلاش کنم ولی نمیدونم چطور

منم امسال دیگه میشم سال اخرولی نه هزینه کلاس دارمنه هزینه کتاب فقد کتاب درسی رو میتونم بخونم چون تنه ...

دقیقا

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

اونقدر وضعم بده لبتاب کجا بود اخه رشته انسانیم

موبایل داری

تو همون از تلگرام دانلود کن بخون موقع خوندن نت بسته باشه برنامه ها قفل

برا نهایی بعد هر درس نمونه سوال کار کن اخر هفته از همشون آزمون بگیر

برا کنکورم هر روز تست کار کن اخر هفته ازمون بزن و تحلیل کن همین کار کن بهترین رتبه رک میاری قول میدم تلاش کنی حله 

بهترین گیاه ها تو سنگ سخت جوونه میزنن

موفق باشی

اخه با پدر و مادر پیرخواهر برادر معلولیه شهر کوچیک چکار کنم تازه خانوادمم امیدشون فقد به منه منم خود ...

عزیرم خب فکر کن امسال قبول شی هم خودت به خواسته هات برسی هم اونا تو میتونی قوی باش

موبایل داریتو همون از تلگرام دانلود کن بخون موقع خوندن نت بسته باشه برنامه ها قفلبرا نهایی بعد هر در ...

باشه قلبم

کی شروع کنم بنظرت 

و چطور برنامه ریزی کنم

باشه قلبمکی شروع کنم بنظرت و چطور برنامه ریزی کنم

از الان

تعداد هر کدوم از درس های هر کتاب بنویس باهم جمع تقسیم بر زمان باقی مانده کن تا کی میخوای تموم کنی درس های سخت حتما تابستون بخون تونستی همه رو بعد گفتم مثلا اول کتاب بخون بعد نکات خارج کن از کتاب کمکی درس های حفظی نمیخواد نهایی رو هم با مدرسه شروع کن ولی نمونه سوال زیاد کار کن اخر هفته برا هر دو ازمون بده

موفق باشی  گل من

از الانتعداد هر کدوم از درس های هر کتاب بنویس باهم جمع تقسیم بر زمان باقی مانده کن تا کی میخوای تموم ...

مرسی قشنگم

امیدوارمون هردمون موفق بشیم🙂❤