2789
عنوان

کوردا

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من هر موردی سمتم اومده یاشرایط ازدواج نداشته یادرکل ازدواجی نبوده

وای چرا هستن من رفته بودم عروسیشون همون شب با اینکه غریب بودم چندتا خواستگار برام پیدا شد که دوست خانوادگیمون میگفتن تا هستن مطرح کنید بحث خواستگاریو

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

وای چرا هستن من رفته بودم عروسیشون همون شب با اینکه غریب بودم چندتا خواستگار برام پیدا شد که دوست خا ...

من بااینکه ظاهرخاص و زیبایی دارم اما برای ازدواج سمتم نبودن

با غریبه زیاد شده که ازدواج کنن دیگه مثل قدیم نیست که فقط با کرد ازدواج کننخیلیم خونگرمو مهربونو خو ...

منم زیبام و چهره خاصی دارم چهره ام ظریف وکشیده هس عینکی هستم

سمت من برای ازدواج نیومدن صرفادوستی

خوب و بد همه جا هست اما اینکه میگی صرفا دوستی واسه اینه که اول بشناسه بعد اگه مناسب بودی جدی کنه قضیه رو نه که الکی پاشه بیاد خواستگاری

اگه یه روز خواستی باهاشون وصلت کنی خوبه چون اکثرشون آدمای درستین خیلی با معرفتن و بیشتر زنشون براشون مهمه 

اینکه یسریا میگن مردسالارن دروغه  اتفاقا خیلیم زن زلیلن 

برعکسشون لرا خیلی مرد سالارن 

من بااینکه ظاهرخاص و زیبایی دارم اما برای ازدواج سمتم نبودن

ببین بعضیاشون که البته همه جا پیدا میشه توی همه قومیت ها واسه وقت گذروندنه حتی منبا نامزدم که شهرشون بودم سرم دعوا کرد واسه متلک ها و کلا مزاحمت 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

خوب و بد همه جا هست اما اینکه میگی صرفا دوستی واسه اینه که اول بشناسه بعد اگه مناسب بودی جدی کنه قضی ...

خب عذرخواهی میکنم اکثرا درخواست رابطه جنسی هم داشتن کاملا معلوم ک ازدواجی نبودن