2789
عنوان

توجه کردین

149 بازدید | 18 پست

آدمایی که به خدا و اهل بیت نزدیک ترن و نماز میخونن زندگی بهتری دارن آروم ترن ریلکس ترن

من خودم قبلا که نماز می‌خوندم خیلی جا ها معجزه خدا رو حس میکردم 

ولی چند سالیه که از خدا دور شدم زندگیم خیلی بد شده

دلم میخواد دوباره نماز بخونم به خدا نزدیک شم خدا زندگی مو درست کنه 

یکی که آدم با خداییه و نماز میخونه میشه کمکم کنه 

بهم درخواست بده خیلی از خدا دور شدم دلم براش تنگ شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من مدتیه نزدیک شدم به خدا دوستدار اهل بیت چادری نماز خون قران خون در کل روز تسبیح دستمه چون با اینکار واقعا ارامش میگیرم ولی روز یه روز زندگیم بدتر میشه دیگ دارم اعتقاداتم رو از دست میدم اگرم انجام میدم بخاطر اون ارامشه هست

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

نماز نخوندم و هنوزم نمیخونم، خودمم دوس ندارم اینجوری باشه ولی خب عادت کردم امیدوارم بتونم درستش کنم.

اما با این حال خودم حس میکنم خیلیییی به خدا نزدیکم ینی چیزی نبوده که بخوام و نشه..

گیسـوُ بآنو🌷✨

من مدتیه نزدیک شدم به خدا دوستدار اهل بیت چادری نماز خون قران خون در کل روز تسبیح دستمه چون با اینکا ...

منو تو حکمت بعضی از کارا رو نمی‌دونیم شاید داره جوری میچینه که به نفع خودته ولی خبر نداری

ببین من با حرفت مخالفم اینجور آدما اتفاقا هر چقدر ایمانشون قوی تر باشه بلا و مصیبتاش بیشتر میشه اما از اونجایی که به امن ترین تکیه‌گاه ، متکی شده آرامش داره اون آرامش خالص رو پیدا کرده 

فقط یه شعاره

بنده خدا برادرم اهل نماز و قران ولی هشتش گرو نه شه

اگر میخوای مبلغ دین باشی لااقل سطح حرف نزن که نتیجه عکس داشته باشه

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*