2777
2789
عنوان

قفل گوشی

58 بازدید | 10 پست

بچه ها من چندروز پیش گوشیم قفل شدو رمزشو یادم رفته بود

بردمش موبایلی گفت که اگه ایمیل بلد نیستی خیلی خرجت بالا میره و با پرس و جو فهمیدم بسته به مدل گوشی قیمت میخوره بمن گفته بود ۲ میلیون و ۸۰۰ برام قفلشو باز میکنه چون رمز و ایمیلمو یادم نبود اگه ایمیل یادم باشه فلش کردن فقط ۲۰۰ تومن هزینه میبره

بعد چون خیلی پولش زیاد میشد برگشتم خونه و فک کردم تا رمز و ایمیلمو یادم بیاد بلکه خرجم کمتر بشه

و بعد ک یادم اومد چندجای دیگه سراغ گرفتم با ۱۰۰ تومن گوشیمو فلش زد

گذرواژه ایمیلو و خود ایمیلو ی جا بجز گوشیتون یادداشت کنین ک اگه خدایی نکرده گوشیتون قفل شد و رمزش یادتون نبود راهی برا باز کردنش باشه و مجبور نشین ی تومن یا دوتومن پول بدین بازش کنین من اونروز ک رفتم رمز گوشیمو باز کنم حدود ۵ ۶ نفر اومدن ک ایمیل یادشون نبود و مجبور شدن کلی پول فقط برا ی رمز گوشی بدن😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ایمیل لازمه اینطوری شدهیا باید قفل گوشی یادت باشهیا از درگاه گوگل وارد شی که ایمیل نیاز داره

مامانم برد گوشیش فلش زد ایمیل بلد نبود 

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

منم روی دیوار اتاقم کشیدمش

رمز خودم خیلی سخته به  شوهرم چن بار نشون دادم هی یادش میره ولی تنها رمزیه که یادم میمونه یجور دیگ بزارم احساس میکنم یادم میره 

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚