2777
2789
عنوان

کمک درد زایمان

158 بازدید | 15 پست

خانوما ۳۷ هفتم دوسانت دهانه رحمم باز شده دکتر نامه داده برم بیمارستان اما ماما همراهم میگه حالا زوده نرو امپول فشار میزنن تو خونه تحگل کن..یک روزه نخوابیدم با امشب اگه نخوابم میشه دو شب..اصلا نمیتونم دراز بکشم. .موندم چیکنم الانم اذیتم. امپول فشار یا بی خوابی و دردهای ممتدی که میادو میره...چکار کنم خدا گیج شدم . خستم. با این وضعیت اصلا چطور جون داشته باشم زایمان کنم. الانم دردای ریتمیک ندارم میاد و میره و سوزش دارم. خواهشا تجربه ای دارید بگید کمکم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش کن عزیزم راه برو از پله برو بالا بیاپایین 

تادهانه رحمت بیشتر باز شه 

دردات که منظم شد بافاصله شد اونموقع برو 

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

من با درد شدید ولی نامنظم و کیسه آب ترکیده رفتم بیمارستان سه سانت بودم سریع منو بردن اتاق درد

شما هم نزدیک زایمانته اگه میتونی تحمل کنی و دردات نامنظمه بمون خونه ولی اگه کیسه آبت ترکید سریع برو بیمارستان

من با درد شدید ولی نامنظم و کیسه آب ترکیده رفتم بیمارستان سه سانت بودم سریع منو بردن اتاق دردشما هم ...

دارم تحمل میکنم.بی خوابی امونم رو بریده .خستم بخدا خسته....

از ماما بپرس شیاف دیکلوفناک بده یانه اگ بدنباشه بزار بگیر بخواب چندساعت

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

من ده روز پیش زایمان کردم وقتی رسیدم بیمارستان سه سانت بودم تا بردنم رو تخت گفت نیم ساعته زایمان میکنی چون دردام منظم شده بود و ساعت۴و رب رسیدم ۵و ۴۵دقیقه زایمان کردم 

ولی از دوروز قبلش توی خونه درد میکشیدم اصلا خواب نداشتم

نگران نباش خدا خودش بهت تواناییشو میده چیز مقوی بخور و بشین درداتو زیر نظر داشته باش 

من ده روز پیش زایمان کردم وقتی رسیدم بیمارستان سه سانت بودم تا بردنم رو تخت گفت نیم ساعته زایمان میک ...

دردای ریتمیکم کلا رفته گاهی میاد😭😭😭الان فقط سوزش اذیت کننده دارم‌ .شما هم نمیتونستی بخوابی؟ چکار کردی تو خونه ورزش یا چی؟

راسی دکتر گفت سر بچت خوب پایینه

دردای ریتمیکم کلا رفته گاهی میاد😭😭😭الان فقط سوزش اذیت کننده دارم‌ .شما هم نمیتونستی بخوابی؟ چکار ...

من پیاده روی میکردم و تحرک داشتم توی خونه 

اره نمیتونستم بخوابم خیلی سخت بود ولی من ۳۹هفته و ۶روز زایمان کردم 

من پیاده روی میکردم و تحرک داشتم توی خونه اره نمیتونستم بخوابم خیلی سخت بود ولی من ۳۹هفته و ۶روز زای ...

فردا تحرکم رو بیشتر میکنم تموم شه فقط راحت بشم برام دیگه معم‌نیست هفتش