2821
2789
خودم حسابدارمپیرررت میکنهکلی هوش و توجه میخاد

من خودمم تازه کلاساشو ثبت نام‌کردم

ولی ی شغل تضمینی میخام واسه یکی سنشم زباد داره میشه دیگه هیچی جز حسابداری ب ذهنم نمیرسه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

🥲بنطرتون ب جز حسابداری چی خوبه دیگه

اگه سابقه کار یدی ندارن، برنامه نویسی خوبه چون پسرا توش بهترن و حقوقش بالاست امکان دور کاریم داره، میتونه بعدا مهاجرت کنه راحتتر و اینکه کلا پسرا مغزشون میکشه واسه این رشته، اگه دانشگاه رفته و رشتش بدرد پالایشگاه بخوره عالی میشه استخدام شه هم حقوقشون بالاست هم تمامی امکانات مثل پزشک و رشته های ورزشی و...  رایگانه واسه کارمندان و خانواده هاشون

تو فکر اینم هستیم ک کار راه بندازیم باهم ولی ی کم طول میکشه

من خودم دانشجوعم چون درامد زیادی نداشتم شریکی دستگاه چاپگر کوچیک خریدیم با یکم قیمت پایین تر جزوه های بچه های دانشگاه رو میگرفتیم چا میزدیم درامدش هم خوب بود از کارهای کوچیک میشه شروع کرد

من خودم دانشجوعم چون درامد زیادی نداشتم شریکی دستگاه چاپگر کوچیک خریدیم با یکم قیمت پایین تر جزوه ها ...

چقد خوب 

ما الان یجا سرکاره ولی امکان داره تعدیل نیرو کنن سر همین فکرم مشغول شد ک چیکار بکنیم🥲😂