mhasr مدیر عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 4117 عنوان روتین پوست ساده روزانه | مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 37 پست کسی بلده بگه 1404/04/24 | 00:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahra_76 عضویت: 1404/01/04 تعداد پست: 1812 بعد شوینده باید ابرسان بزنی آب رسانم میزنم فایده نداره پوستم مخصوصا اطراف دهنم خیلی خشک میشه
mhasr مدیر استارتر عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 4117 شوینده و ابرسان سراوی اگه قیمت مناسب میخوای : شوینده درمالیفت -ابرسان نواکنه به هر پوستی میسازه؟
mhasr مدیر استارتر عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 4117 شوینده ابرسانضدافتاب اینا بخش های اصلیروتین هستن که همه باید داشته باشن و رواین روزانه و پایه همینا ... هر کدومو کی استفاده کنیم
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19992 عزیزم لطفا شوینده و آبرسان برای پوست چرب میگی اگه خارجی میخوای : شوینده کوزارکس -سراوی ابرسان سراوی اگه قیمت مناسب میخواین :شوینده درمالیفت - ویتالیرابرسان نواکنه سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19992 هر کدومو کی استفاده کنیم پوست های چرب هم صبح هم شب باید با شوینده پوستشون رو بشورن و شب ابرسان بزنن ضدافتاب هم روز ها بزن هر ۲ ساعت تمدید کن سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
پاییزان۸۳ عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 11211 اگه خارجی میخوای : شوینده کوزارکس -سراوی ابرسان سراوی اگه قیمت مناسب میخواین :شوینده درمالیفت - ویتا ... مرسی من دلم میخاد پوستم مثل کره ای ها بشه امکانش هست؟
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19992 به هر پوستی میسازه؟ بله اینا مشکلی ندارن سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
mhasr مدیر استارتر عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 4117 اگه خارجی میخوای : شوینده کوزارکس -سراوی ابرسان سراوی اگه قیمت مناسب میخواین :شوینده درمالیفت - ویتا ... این قیمت مناسبی که میگی چنده؟
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19992 مرسی من دلم میخاد پوستم مثل کره ای ها بشه امکانش هست؟ اره عزیزم میشه فقط اگه تا حالا روتین نداشتی فعلا با همین روتین ساده شروع کن و بعدا مخصولات دیگه اضافه کن محصولاتت هم کره ای باشه بهتره الان اگه نمیخوای گرون خارجی بگیری هم حداقل ضدافتابت رو کره ای بگیر . سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19992 این قیمت مناسبی که میگی چنده؟ همشون زیر ۳۰۰ هستنابزسان نواکنه ۲۵۰شوینده درمالیفت و ویتالیر حدود۲۲۰ تا ۲۸۰ سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
پاییزان۸۳ عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 11211 اره عزیزم میشه فقط اگه تا حالا روتین نداشتی فعلا با همین روتین ساده شروع کن و بعدا مخصولات دیگه اضاف ... باشه خیلی ممنون گلآبرسان کلینیک چطوره یا سیمپل؟آره تا حالا روتین نداشتم آخه پوستم خیلی خوب بود مشکلی نداشت بعد درگیر مشکل هورمونی و تنبلی تخمدان شدم پوستم داغون شده جوش میزنم جای جوشام سوراخ شده
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19992 باشه خیلی ممنون گلآبرسان کلینیک چطوره یا سیمپل؟آره تا حالا روتین نداشتم آخه پوستم خیلی خوب بود مشکلی ... عزیزمیحفتشون تبلیغ الکی شدن .سیمپل اصلا ابرسان نداره اون مرطوب کننده اس که به اسم ابرسان میفروشن . و برای پوست چرب باعث باز شدن منافذ میشه .ابرسان کلینیک هم الکی تبلیغ شده و خیلی ساده اس. با اون هزینه ۹ تومنی میتونید برندای بهتر بگیرید مثل تاچا و سراوی . سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑
mhasr مدیر استارتر عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 4117 همشون زیر ۳۰۰ هستنابزسان نواکنه ۲۵۰شوینده درمالیفت و ویتالیر حدود۲۲۰ تا ۲۸۰ چقد طول میکشه تا تموم شن؟
پاییزان۸۳ عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 11211 عزیزمیحفتشون تبلیغ الکی شدن .سیمپل اصلا ابرسان نداره اون مرطوب کننده اس که به اسم ابرسان میفروشن . و ... درسته تشکر
میاااا عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 19992 چقد طول میکشه تا تموم شن؟ بستگی به استفادت داره . حجمشون خوبه نسبت به قیمت و کیفیتشون ۲ پامپ ازشون برای هر بار کارتو راه میندازه . سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑