2777
2789
عنوان

شوهر احمق

153 بازدید | 8 پست

بچه ها سوهر من دیگه شورشو در اوزدع . انقدری برا همه خرج میکنه ها همه سوارش شدن امروز رفته 2 میلیون داده گوشت. خریده من میگم گوست خریدی میگه برا مامانم ایناست برا ما نیست بببین وظیفشه مادر پدرشن ولی این همه دیگه ولخرجی بجا نیست من پدر شوهرم سرکار میذه بجز اون دوتا پسر دیگه تو خونن اونام سرکار میرن .

ما خودمون زندگیمون خرج داره ی وقتا هیچ کاری برا خوذم نمیتونم بکنم . مثلا ارایشکاه بزم لباس بخرم هیچی . نگله میکنم ب جاریام از من بهتر میگردن میپوشن میخرن چون شوعراشون اینجوری نمیکنن . 

دیگع افراطیه ب برادر شوهرام پول میده میگه براتون ماشین میخرم براتون عروسی میگیذم در صورتی ک خودمون ماشین نداریم ی پس انداز کوچیک نداریم دلم بچع میخواد ولی بس ک ب این و اون سرویس و خدمات میدع میگه بچم نمیخوام ول کن و این حرفا.

اون وقت تولذ بچه خواهر من ی پول کیک نداد من ی کیک کوچیک بگیرم بچه هواهرم ذوق کنه همش 5 سالشه گفت نمیدم وظیفم نیست و اینا اون وقت خواهرش زنگ میزنه برو ذلم حلیم میخواد برام بخر دلم اونو میخواد پول برق و تلفنمونو بریز . 

بعد ی جوری قربون صدقه شوهرم میره ک پس نگیره پولاشونو میگه داداشمی چی میشه و اینا من خسیس نیستم اما اینجوری حس میکنم ب هیجا نمیرسیم

عین من بزن به در ول خرجی ، گوربا باش نه غصه پس انداز بخور نه فکر جیبش باش دودش تو چشم خودش میره

برادر سوهرم اون یکی میوه میخره میذاره ی جا تو جا میوه ای جدا میگه اینا رو برا خودم خریدم کسی نباید بخوره ی دونه هم نمیده اون وقت سوهر من خرجسونو میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادر سوهرم اون یکی میوه میخره میذاره ی جا تو جا میوه ای جدا میگه اینا رو برا خودم خریدم کسی نباید ب ...

همین که بهت گفتم رحم نکن وسیله خونه بخر لباس بگیر از خوردن و خوراکیای درجه یک بگیر غذاهارو با دست و دلبازی تمام درست کن مهمونی بده 

نمیدونم چی بگم هنگممیگن طرفو چیز خور کردن انگار شوهرت این طور شدهاخه کدوم مردی بچه نمیخواد؟

نمیخواد من بیست سالم میشع دوماه دیگه بهش میگم بیا بچه بیاریم چون بچه جاریمم دیدم نوزاده خیلی خوسم میاد ازش بغلش میکنم . ذوقشو میکنم میبرم نشونش میدم انگار ن انگار نگاشم نمیکنه.

فقط وقتشو صرف این و اون میگنه و پولاشو

خودمم پلی کیستیک هستم دوس دارم زودتر بچه بیارم

میترسم بچه دار نشم 

نمیدونم چی بگم هنگممیگن طرفو چیز خور کردن انگار شوهرت این طور شدهاخه کدوم مردی بچه نمیخواد؟

نمیخواد من بیست سالم میشع دوماه دیگه بهش میگم بیا بچه بیاریم چون بچه جاریمم دیدم نوزاده خیلی خوسم میاد ازش بغلش میکنم . ذوقشو میکنم میبرم نشونش میدم انگار ن انگار نگاشم نمیکنه.

فقط وقتشو صرف این و اون میگنه و پولاشو

خودمم پلی کیستیک هستم دوس دارم زودتر بچه بیارم

میترسم بچه دار نشم 

نمیخواد من بیست سالم میشع دوماه دیگه بهش میگم بیا بچه بیاریم چون بچه جاریمم دیدم نوزاده خیلی خوسم می ...

دختر گرانبها خیلی خوب راهنمایی میکنه

تاپیکاش هم خوبه من قبلا میخوندم جذاب بود

با سیاست بودنو یاد میداد 

بخون ببین به کارت میاد