بچه ها سوهر من دیگه شورشو در اوزدع . انقدری برا همه خرج میکنه ها همه سوارش شدن امروز رفته 2 میلیون داده گوشت. خریده من میگم گوست خریدی میگه برا مامانم ایناست برا ما نیست بببین وظیفشه مادر پدرشن ولی این همه دیگه ولخرجی بجا نیست من پدر شوهرم سرکار میذه بجز اون دوتا پسر دیگه تو خونن اونام سرکار میرن .
ما خودمون زندگیمون خرج داره ی وقتا هیچ کاری برا خوذم نمیتونم بکنم . مثلا ارایشکاه بزم لباس بخرم هیچی . نگله میکنم ب جاریام از من بهتر میگردن میپوشن میخرن چون شوعراشون اینجوری نمیکنن .
دیگع افراطیه ب برادر شوهرام پول میده میگه براتون ماشین میخرم براتون عروسی میگیذم در صورتی ک خودمون ماشین نداریم ی پس انداز کوچیک نداریم دلم بچع میخواد ولی بس ک ب این و اون سرویس و خدمات میدع میگه بچم نمیخوام ول کن و این حرفا.
اون وقت تولذ بچه خواهر من ی پول کیک نداد من ی کیک کوچیک بگیرم بچه هواهرم ذوق کنه همش 5 سالشه گفت نمیدم وظیفم نیست و اینا اون وقت خواهرش زنگ میزنه برو ذلم حلیم میخواد برام بخر دلم اونو میخواد پول برق و تلفنمونو بریز .
بعد ی جوری قربون صدقه شوهرم میره ک پس نگیره پولاشونو میگه داداشمی چی میشه و اینا من خسیس نیستم اما اینجوری حس میکنم ب هیجا نمیرسیم