2777
2789
عنوان

زمین شناسی چلاجور

1620 بازدید | 13 پست

حس میکنم خیلی داغون و مخرفه و باهاش یاد نمگیرم شما باهاش کلاس داشتین؟

روش مطالعه زمین شناسیم چطور باشه؟

کدوم دبیر خوبه؟

خودخوان بخونم؟

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاساش خوبه ولی قبلش یبار باید فصل رو بخونی پیش زمینه داشته باشی من از روی خیلی سبز یبار میخوندم میر ...

درصدت چند شد تو زمین

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

تعریفشو شنیدم 

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

زمین شناسی با محمد همدانی ببین خیلی خوب درس میده

من دیدم عالیه

زمین شناسی و بدون تست تو کنکور اردیبهشت ۷۰ زدم

کتاب مهرو ماهم خوبه برا بانک تست

دو هفتست شروعش کردم برا کنکور جمعه

زمین شناسی با محمد همدانی ببین خیلی خوب درس میدهمن دیدم عالیهزمین شناسی و بدون تست تو کنکور اردیبهشت ...

فقط ویدئو های همدانی رو میدیدی یا درسنامه هم میخوندی؟

فقط ویدئو های همدانی رو میدیدی یا درسنامه هم میخوندی؟

من بدونه درسنامه و خوندن قبلی ویدئو میدیدم😅

کلا هیچوقت درسنامه نخوندم ویدئوهاش خیلییی قشنگ میرفت تو مخم

ولی تو اگه متنو حفظ کنی بعد فیلمو ببینی خیلیییی قشنگ تر میفهمی 

بعد مستقیم برو تست بزن درسنامه نمیخواد

من بدونه درسنامه و خوندن قبلی ویدئو میدیدم😅کلا هیچوقت درسنامه نخوندم ویدئوهاش خیلییی قشنگ میرفت تو ...

سالیانشو میدیدی یا نکته و تست؟