اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
بهترین راه حل اینه بری حستو بهش بگی چون نگی همش عذاب میکشی و تو دلت میمونه،یا ردت میکنه یا به پای هم پیر میشید، امیدوارم به پای هم پیر بشید اما اگه رد شدی برات میشه درس زندگی
چه زمان قدیم چه تو این دوره زمونه این جور شوهرا فایده ندارن ما تجربه کردیم فقط جگر زلیخا می مونه برا ...
خب به هر حال اول آشناییه بعد در طول مدت علاقه پیش میاد هیچکس ندیده نشناخته عاشق کسی نمیشه
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
ولی من تجربه کردم مردا فقط باید تو نگاه اول عاشق بشن تا بموننولی زن ها طول می کشه و باید محبت ببینن ...
۵شق تو نگاه اول وجود نداره به نظرم فقط در حد یه خوش اومدنه اونم برای دو طرف بعد با شناخته که عشق به وجود میاد