2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

57 بازدید | 9 پست

من یه نفر هست خیلی دوسش دارم روش کراش هستم خیلی دوسش دارم خیلی ولی چیزی نمی‌دونه به حدی که دارم دیوونه میشم بعضی وقتا میام بهش فک نکنم نمیتونم 

شاید بگین دیوونم عشق یه طرفه 

نمیدونم چکار کنم لطفا زخم نزنین فقط راهنمایی کنید

کسی رو واسطه کن

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه جوری برخورد کن طرف خودش پیش قدم بشه

یه جورایی نخ بده

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بهترین راه حل اینه بری حستو بهش بگی چون نگی همش عذاب میکشی و تو دلت میمونه،یا ردت میکنه یا به پای هم پیر میشید، امیدوارم به پای هم پیر بشید اما اگه رد شدی برات میشه درس زندگی

یه جوری برخورد کن طرف خودش پیش قدم بشهیه جورایی نخ بده

چه زمان قدیم چه تو این دوره زمونه این جور شوهرا فایده ندارن 

ما تجربه کردیم 

فقط جگر زلیخا می مونه براش 

مرد باید خودش آدمو دوست داشته باشه وگرنه زندگی باهاش فقط یه کابوسه

خواسته های آدمو بر آورده نمی کنن و آدم فقط پیر و زمین گیر میشه زیر دستشون 

چه زمان قدیم چه تو این دوره زمونه این جور شوهرا فایده ندارن ما تجربه کردیم فقط جگر زلیخا می مونه برا ...

خب به هر حال اول آشناییه بعد در طول مدت علاقه پیش میاد هیچکس ندیده نشناخته عاشق کسی نمیشه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
خب به هر حال اول آشناییه بعد در طول مدت علاقه پیش میاد هیچکس ندیده نشناخته عاشق کسی نمیشه

ولی من تجربه کردم مردا فقط باید تو نگاه اول عاشق بشن تا بمونن

ولی زن ها طول می کشه و باید محبت ببینن تا جذب بشن 

ولی من تجربه کردم مردا فقط باید تو نگاه اول عاشق بشن تا بموننولی زن ها طول می کشه و باید محبت ببینن ...

۵شق تو نگاه اول وجود نداره به نظرم فقط در حد یه خوش اومدنه اونم برای دو طرف بعد با شناخته که عشق به وجود میاد