2777
2789

من تنها چیزی که از جهیزیم جمع کردم استفاده نکردم فرشای دستبافتمه

اونم چون بچم هی چیز میز میریخت حیفم اومد منتظرم بزرگ شه

بقیه چیزا خوبن تستر نون و ارام پز و سولاردوم و ابمیوه گیری و  فقط ترازو ندارم که میخوام بخرم چون رژیم میگیرم دقیق بخورم🫥🫥🫥فقط تمیز کردنشون سخته

اها سرویس چینی ۲۴ نفرمم خارجیه اونم حیفم اومد چون بچهام رعایت نمیکنن میشکنن جمع کردم🫥

جارو رباتیم دوست دارم بخرم

مامان دوتا گل پسر

گآرد و شما گرفتی گلملک بگیره برا خودش؟یا برا زندگی مشترک؟طلا چطور؟هرج مراسم همه جام نصف نیستاتفاقا م ...

ترجیح میدم شمارو با افکارت تنها بزارم عزیز

کامنت من اگه دو تا دختر هم سر عقل بیاره برا من کافیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم باهات عزیزم چرا دارایی های زن بی ارزش بشه دارایی زن و زحمت پدر مادر همش بره به تیر تخته و چیز ...

نه واقعاً این دیگه ظلم هست حداقل با وام ازدواجشون مایحتاج زندگی رو میخریدن البته سمت ما اصلأ جهیزیه نمیدن نه زن نه مرد بیشتر خونه پدومادرشون زندگی میکنن تا زمین بگیرن وخونه بسازن وبعد لوازم خانگی بگیرن دیگه طلا میفروشن وام ازدواج میگیرن کار میکنن پولاشون رو جمع میکنن تا خونه رو تکمیل کنن میدونم اول زندگی سخته که با خانواده ها زندگی کردن ولی از یک طرف هم آنچنان  پولی ندارن که خونه بسازن مورد داشتیم زمین ارزون بوده با طلاهاش راحت میتونست زمین بخره خونه بسازه طلاهاش هنوز هست ولی مستاجره

خدایا دوستت دارم...

من فقط از چرخ خیاطی و سماور استفاده نکردم.

بعضی چیزا که دوستان گفتن عصای دست منه مثل زودپز، چای ساز،گوشتکوب برقی و...

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
پس گوشت رو توی چی میپزید😐

قابلمه😵‍💫

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

نه واقعاً این دیگه ظلم هست حداقل با وام ازدواجشون مایحتاج زندگی رو میخریدن البته سمت ما اصلأ جهیزیه ...

سمت ما میدن

ولی ما ندادیم

من عروسی نگرفتم طلا نگرفتم

در عوض خونه و ماشین داشتم به شوهرم گفتم خونه و ماشین از من جهاز از تو 

شوهرمم حرفی نزد هم خونه گرفت هم وسیله

منم اول زندگی سختی کشیدم 

اما اگه پول میدادم جهاز یه موقع خدا نکرده کار به طلاق میکشید من دستم توی حنا بود

نه من بلکه میلیون ها زنی که جدا شدن با این شرایط

اونم با قوانین ضد زن 💔

برای هرکسی با سبک غذا درست کردنش فرق میکنه

ولی فک میکنم وسایل تزیینی زیاد برای دکور😑

الکی هزینه کردنه

یا خریدن ظرف زیاد ( مامانم ی سری ظرف داره تازه داره از ته کابینت رونمایی میش😂😭) 

😂😂ما هم ترکیم، کدوم شهری این همه چایی خورین و‌روش حساس؟😂

به به، خوشوقتم🫶😘

خودم تهرانم، ولی پدر و مادرم اردبیلی ان

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

چرخ خیاطی ، اتوپرس ، پلوپز چندکاره ، غذاساز ...

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

مامانم از جهیزیش داره اصلا استفاده نکردهمنم ندیدم کسی از زودپز استفاده کنه اطرافم

من تا ده سال اول ازدواج استفاده نکردم ولی الان چهارساله عصا دستمه مخصوصا وقتی از مدرسه میام نیم ساعته ی قیمه بهم تحویل میده