2777
2789
عنوان

اونایی که فیزیک درصد بالا زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه سطحی که پاسخنامش خوب نیست اگه جایی اشتباه کردی چیجزوش همونی که ازش درس میده یا سال قبلش که بهش می ...

برای فیزیک واقعا سه سطحی بی نظیره اینو طبق تجربه بهت میگم چون قبلش میکرو طلایی رو هم کار کرده بودم جالب نبود،خودش هرسال‌ جزوه میده یعنی همونایی که سر کلاس حل میکنه ی جزوه تکالیف هم میده بعد هر جلسه

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

سه سطحی که پاسخنامش خوب نیست اگه جایی اشتباه کردی چیجزوش همونی که ازش درس میده یا سال قبلش که بهش می ...

اگه کلاسشو ثبت نام کنی پشتیبانی هم داری میتونی ازش سوال کنی

فکر نکنم بیشتر از ۲تومن باشه،شرایط اقساط هم داره

برای فیزیک واقعا سه سطحی بی نظیره اینو طبق تجربه بهت میگم چون قبلش میکرو طلایی رو هم کار کرده بودم ج ...

جزوه ای که برا تکلیف میده خوبه
یعنی تست هاش شبیه ازمون ها و کنکور بود یا نه الکی سخته یا همینجوری فقط خواسته یه چیزی بنویسه

کاربر اقا هستم 

اگه کلاسشو ثبت نام کنی پشتیبانی هم داری میتونی ازش سوال کنیفکر نکنم بیشتر از ۲تومن باشه،شرایط اقساط ...

امسال هنوز شروع نشده ثبت نامش ولی قطعا بالای 4
چون سال قبل که 3.5 بود

کاربر اقا هستم 

جزوه ای که برا تکلیف میده خوبه یعنی تست هاش شبیه ازمون ها و کنکور بود یا نه الکی سخته یا همینجوری فق ...

من آزمونای قلمچی رو شرکت میکردم خیلی شباهت داشت

جزوه ای که برا تکلیف میده خوبه یعنی تست هاش شبیه ازمون ها و کنکور بود یا نه الکی سخته یا همینجوری فق ...

من که خیلی راضی بودم‌ توی قلمچی هم درصدام خوب بود

بنظرم جزوه ی خودش هم خیلی کامل و مشابهه