2777
2789
عنوان

با پسری که

68 بازدید | 3 پست

با پسری که از حدود هفت هشت سالگی همش توی دعوای پدر بوده و مادر بشدت خودخواه و پول پرستی داشته (در حدی که یه بار به بچه هاش وقتی بزرگت تر شده بودن گفته بود من واسه شما آشپزی میکنم باید پولشو بدید !!!)

توی همچین جو خانوادگی ای بزرگ شده مادر پدر و خواهرش ذاتا حسود بودن ولی این اصلا اینجوری نیست و در ظاهر اصلا هم مشکلات خانوادگیش روش اثر نذاشته ، یعنی افسرده نیست سر خورده نیست عصبی نیست و اصلا اینجور ویژگی هارو نداره .

سوالم اینه با همچین پسری ازدواج میکنید؟ اگر تاثیرات خانواده اش رو توی رابطه بروز بده و الان حفظ ظاهر کرده باشه چی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم اینجوریم البته پدرومادرم خوب بودن پدرم ساده بود خیلی و اتفاقا من دقیقا برعکس خواهرو برادرم هستم پس با یه همچین ادمی ازدواج میکنم  چون همچین ادمی شختی دیده و اتفاقا هم از همسنو سالاش چه دختر چه پسر عاقلتره هم قدر زندگیو بیشتر میدونه توهم اگر قراره از بالا به پایین بهش نگاه کنی بیچاره ش نکن باهاش ازدواج نکن