2777
2789
عنوان

بچه های شیراز میاین

76 بازدید | 5 پست

بچه ها من خودم شیراز زندگی نمیکنم 

میخواستم توی یه موردی کمکم کنید 

من خودم شیراز زندگی نمیکنم ولی همه اقوام نزدیکمون شیرازن....میخوایم با مامانم چند روز دیگه بریم شیراز ولی من با دوستام می‌خوام برم بیرون برای اولین بار تنهایی 

ولی از یه چیزی خجالت میکشم

من هیچ وقت تنهایی تو شیراز یعنی با رفیق بیرون نرفتم

همه جای شیرازو بلد نیستم . کافه بریم زیاد نمی‌دونم باید چیکار کنم . یا مثلاً چطوری سوار مترو بشم 

چون شهر خودمون هم زیاد کافه نمی‌رفتم و مترو اینا هم نداره

نمی‌دونم چیکار کنم چطوری یاد بگیرم 😩

این رفیقامم خیلی از اون لول بالاهان

میشه کمکم کنین 

خب چیزی نیاز نیست که بلد باشی 

مترو باجه دارن پول میدی یه چیز سکه مانند بهت میدن 

میری جلو یه دستگاهی هست که باید از وسطش رد بشی یکیش روش جای سکه هست 

سکه رو میندازی داخلش و میری 

کافه هم هیچی منو رو فقط ببین اگر هم اسکنی بود دوربین گوشیت یا برنامه اسنکر فکرکنم اسمش هست روش بگیر باز میشه 

سفارش بده و تمام 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان