2777
2789
عنوان

چیکار کنم من

275 بازدید | 24 پست

بابام قبلا معتاد بود چند بار ترک کرده الان یسری قرص میخوره میگه سه چهار روز یبار یک چهارمشو میخورم مسکنه فله ایه همه اونایی که قبلا معتاد بودن میخورن چیزی نیست من نصفشو دیدم روش زده بود ۴۰ تو گوگل کلی گشتم رسیدم به قرصای z۴۰ که متادونه 

از طرفی اعصابم به دعوا نمیکشه دیگه ولی مامانم ول نمیکنه غروب تاحالا چهار بار بحثشون شده خسته شدم چه گوهی بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخوره چیکارش دارین؟ مواد نمیزنه که

اونم کم از مواد نداره

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

من فقط ازین میترسم که بلایی سر بابام بیاد🥺

رو اعصابم تاثیر میزارن 

من خودم با ی مرکز ترک اعتیاد در ارتباطم و تو بیشتر جلساتشون شرکت میکنم و ضرری که این قرصا برا بدن دارن خود مواد نداره

رو اعصابم تاثیر میزارن من خودم با ی مرکز ترک اعتیاد در ارتباطم و تو بیشتر جلساتشون شرکت میکنم و ضرری ...

من چیکار کنم الان هرچی میام فضارو اروم کنم با حرف جلو ببرم مامانم میاد گند میزنه تو همش

بهش بگو بابا تورو خدا بخاطر دخترت از این قرصا نخور بزارش تحت تاثیر بهش بگو بابا دوس ندارم بعدن اذیت بشی براش بگو  ک چه عوارضی داره گاهی وقتا با زبون خوش هم میشه مشکلی رو حل کنی همیشه ک دعوا جواب نمیده

مارا جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا 🍀🙂

من چیکار کنم الان هرچی میام فضارو اروم کنم با حرف جلو ببرم مامانم میاد گند میزنه تو همش

معذرت می‌خوام که اینجوری میگم ولی ، ی چیزو رو راست بگم که اگه میگه آره دیگه سمتش نمیرم و با این قرصا ترک میکنم کاملا دروغه و روز به روز اخلاقش بدتر میشع 

تنها راهش همون کانون البته جایی که روانشناس داشته باشع 

چون اول باید از ذهن طرف بیرون بره بعد از بدن 

من تو یکی از این مراکز تو بحث مشاوره و روانکاوی مشارکت دارم 

اگه تمایل داشتین تا جایی که در توانم باشه میتونم کمکتون کنم