2777
سیب زمینی خیلی دوس دارن خیار و کاهو سبزجات

خرگوش مینیاتوریه مریض نشه یوقت ادرار کرد چیکار کنم تو اینترنت نوشته اب نزنید بهش 

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

عه چه جالب من تو یه مستند تلویزیونی شنیدم فقط باید یونجه بخوره..... 

خخخ نه بابا عشق سیب زمینی ان خودم داشتم اینقد به در و دیوار بالکنم رید که دادمش به یکی دیگه

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕
خخخ نه بابا عشق سیب زمینی ان خودم داشتم اینقد به در و دیوار بالکنم رید که دادمش به یکی دیگه

تولو خدا راهنماییم کن راجب دسشویی ایناش

حال دلم عمیقا خرابه 😢😢خدایا حال دلم خوب بشه فقط😔
تولو خدا راهنماییم کن راجب دسشویی ایناش

راستش شوهرم نگهش می داشت یه جایه خاصی داشت یه جعبه بزرگ ی گوشه ای شوهرم بهش یاد داده بود می رفت خرابکاری می کرد بعدها پرو شد همه در و دیوار بالکن رو پی پی می کرد اسمش هم جونگی بود 

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕

تو خونه آپارتمانی خیلی سخته...دو روز بیشتر نشد نگهش دارم بعد بردم گذاشتم انباری تا آخر هفته بردیم واسه عموی شوهرم اونا باغ دارن...

باید بهش یونجه بدی با سبزیجات...آبش هم که آبخوری مخصوص داره...بو میده...تمیزکاری هم زیاد میخواددد...من فقط عاشق گل هامم برگ اونارم خورده بود