2777
2789
عنوان

چقد این قضیه بچه نبردن به عروسی جدی شده هم موافقم هم مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 33 پست

عزیزم من ۳تابچه دارم کلا عروسی نمیبرمشون 

درعوض تولدشونم اصلا ادم بزرگ دعوت نمیکنم و دوستاشونک دعوت میکنم و اجازه میدم چندین ساعت کامل بادوستاشون بزنن و برقصن شادی کنن تو خونمون 

دوستاشونم همین کارو میکنن و تقریبا بچه هام سالی ۵الی۹بار جشن دارن با دوستاشون و هم سن هاشون 

منو و پدرشونم مراسمات و عروسیای خودمونو میریم و اونا میرن خونه مادرم اون تایم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عروسی بگیرم‌ بچه ها نباشن قهر میکنم میگم عروسی نمیخوام😂

بچه دوس😍

بنظرم تو عروسیا تنها کسایی که ذوق دارن همون‌بچهان بقیه بیشتر جهت خیر شر و دادن کادو میان میرن

ولی باااید پدر و مادرا کنترل کنن

اطراف ما اکثرا کنترل میکنن انصافا 

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

به قول یکی ار کاربرا اینقد بچه ها وحشین اصن نمیشه کنترل کرد

اصلا جامعیت نداره حرفتون

تو اقوام ما هیچ بچه ای مزاحم نیست چونکه مادرها و پدرها خودشون رو مسئول میدونن و از طرفی بچه ها بسیار با ادبن. حتی موقع رقص دو نفره و برنامه های این چنینی دو سه نفر کل بچه ها رو میبرن تو حیاط تالار یا داخل باغ

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

مگه شما به خاطر عروس به خودتون میرسید؟ خوب اصن با تاب و زیر شلواری بیاید شاباش هم ندید

ما فقط تو عروسی لباس مجلسی میپوشیم نه برای خیابون رفتن

ی لباس مجلسی الان ۱۵ تومنه

کادو بخوای بدی زیر ۵تومن نمیشه

کت و شلوار همسر خداتومن

لباس بچه هم هست

پدر و مادر وظیفه دارن بچه رو کنترل کنن .

نمیدونم چرا بعضیا براشون سخت و عجیبه .

همین چند وقت پیش یکی تاپیک زده بود بچش رفته بود گل های ماشین عروس رو خراب کرده بود . اگه بچه رو کنترل کنن به نفع خودشونم هست باعث میشه بچشون براشون شرمندگی به بار نیاره . 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اونایی که میگن بچه نیاد عروسی دقیقا اونایی هستن که بچه ندارن..خودتون بچه داشته باشین و همه اقوام فامیل هم دعوتن و کسی نیست بچه رو نگه داره چکار میکنید؟چقدر آخه سخت گیر هستین..دو ساعت عروسیه دیگه..کلا کسی رو دعوت نکنید برید محضر تموم کنید برید سر خونه زندگیتون..والا ماهم عروس بودیم از این مسخره بازیا در نیاوردیم که بچه نیاد..هیچ اتفاقی هم نیافتاد..کلی هم ذوق میکنم بچه خواهرم با لباس عروس وسط تالار بود

...