2777
2789

خواهش می کنم کمکم کنید 

یه کاربری دارم پارسال دو روز فقط توش فعال بودم به خاطر  اسمش دیگه باهاش کاری انجام ندادم الان یکساله هیچ پیامی توش ردو بدل نمیشه فقطم چندروز توش تاپیک زدم انگشت شمار هیچکسم منو نمیشناسه بیاید بزرگی کنید اسمشو عوض کنید هر چی دوست دارید بذارید فقط عوضش کنید لطفا چیکار کنم عوضش کنید من اصلا نمیدونستم اسم تا ابد میمونه نمیخوام کسی بفهمه عضو سایت شدم اشتباه کردم  نمیخوام لو برم چرا کوچکترین حقم نداریم ؟ 

یکی نینی یارو تگ کنه کمکم کنید الهی خیر ببینید 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@ازسارابپرس‍ شما میتونید کمکم کنید واقعا یکساله از اون کاربری استفاده نمیکنم فقط یک روز توش فعال ب ...

سلام

ایشون سوال دارن که راهی هست یا نه؟

@niniyar‍ 

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

ممنونم مهربونم

خواهش می کنم.

💚💚💚

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@ازسارابپرس‍ شما میتونید کمکم کنید واقعا یکساله از اون کاربری استفاده نمیکنم فقط یک روز توش فعال ب ...

سوال منم هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

@niniyar‍ 

جواب نمیدید ؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40