2777
2789
عنوان

چند وقت بعد سقط اقدام کردید

141 بازدید | 11 پست

من دو هفتس سقط کردم دوست دارم هرچه زودتر اقدام کنم ولی امروز رفتم دکتر یبار گفت یکی دوماه دیگه یبار گفت دو سه ماه دیگه میتونی اقدام کنی 

اگه همون یه ماه صبر کنم یا کمتر مثلا بعد اولین پریودیم اقدام کنم و باردار بشم مشکلی پیش میاد؟

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سه ماه صبر کن قشنگ مکمل فولیک اسید زینک ویتامین دی بخور غذاهای مقوی  ماهیچه قلم گرمیجات بخور بعد اقدام کن

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

خودت سقط کردی بدون مداخله یا کورتاژ و امپول؟

اگه خودت عادی سقط کردی میشه زودتر اقدام کرد ولی اگه دارو و کورتاژ بوده صبر کن.قبل از اقدام خودت رو تقویت کن.بخصوص قرص اهن و فولیک و ویتامین e

درکت میکنم. دوست داری زودتر جاش پر بشه

انشاالله زودتر یه بچه سالموصالح نصیبت میشه

دردم از یار است و درمان نیز هم
منم بیست روز سقط کردم دکتر گفت همون ماه اول هم حامله میشی ولی. سختت میشه چون بدن با سقط ضعیف شده مکم ...

به من قرص نداد فقط گفت روزی یه قرص اهن بخورم و یه آزمایش سقط مکرر نوشت که بعدا برم نشونش بدم البته دفعه اولم بود سقط داشتم.  شاید دفعه بعدی مکمل بده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودت سقط کردی بدون مداخله یا کورتاژ و امپول؟اگه خودت عادی سقط کردی میشه زودتر اقدام کرد ولی اگه دارو ...

با قرص 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به من قرص نداد فقط گفت روزی یه قرص اهن بخورم و یه آزمایش سقط مکرر نوشت که بعدا برم نشونش بدم البته د ...

منم بچه اولم بود عزیزم 

دیگه آزمایش بده بعد اقدام کن ان شاالله دامن دوتامون سبز بشه 

منم خیلی حال روحیم بده 

دلم میخواد زود بچه دار شم ولی باید صبر کرد 

منم بچه اولم بود عزیزم دیگه آزمایش بده بعد اقدام کن ان شاالله دامن دوتامون سبز بشه منم خیلی حال روحی ...

انشالله ❤️.  اره واقعا سخته.  با اینکه ندیده بودمش ولی گاهی دلم براش تنگ میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40