2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی منته😭😭

351 بازدید | 20 پست

بخدا همیشه که از خواب بیدار میشم خودم تا خونه رو تمیز و مرتب نکنم حالم خوب نمیشه.دوتا بچه هم دارم که خییلی شیطونن..کارایی که میکنم نمیبینه ولی مثلا یه خربزه داخل یخچال خراب شده بود یادم رفته بود بریزم بیرون رو همش نق زد سلیقه نداری مثل مادرتی فلان.منم حالم بد میشه از حرفاش،از بی منتیاش.مثل مادرشه خودشو وسواسی میگه درییییغ از یه ذره کمک کردن من.بخدا تا بتونم همیشه خونه ام مرتبه واسه همین به چشش نمیاد.فقط زبونش درازه😢حالم از بی منتیاش بهم میخوره😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو روز خودت بزن به مریضی کمر درد از جات تکون نخور  تا بیاد خونه رو ببینه حالش جا بیاد 

واقعا ناله کنان وحشتناکا

به خواهرم بگو بیاد دنبالت مثلاً برین دکتر 

شوهرت بزار پیش بچه ها 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

چطور اجازه میدین بخاطر یه خربزه اسم مادرتون رو بیارن اینجا یه چیزایی میشنوم باورم نمیشه 

یکی میگفت گوجه میخرم شوهرم ناراحت میشه چکار کنم

پشمام میریزه میام اینجا

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

الان که فقط اشکام میاد😭

مث شوهر منه  میشورم مبپزی نمیبینه بعد داخل کابینت ظرفها بهم ریخته میاد میگرده همون میکنه بهونه  یا چرا ادویه رو تو ظرف نریختی. تو شلخته ای ....

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

هی خواهر نگو من تعریف از خود نباشه خونه زندگیم برق میزنه هفته ای یه بار کل یخچال و فریزر میریزم بیرون با سرکه و جوش شیرین میشورم بعد چند روز حالم خوب نبود وقت نکردم و یه هلو تو ظرف در دار کپک زده بود تو یخچال از این با گوشیش عکس گرفته بود نشون مامانم داد 🫠انقدر ناراحت شدم که نگو

یعنی نمیگه دستت درد نکنه با وجود دوتا بچه خونه تمیزه.تمیزیای خونه نمیبینه میچسبه به یه وسیله داخل یخ ...

هههییی خواهر منم با دوتا بچه خونمو مثل دسته گل نگه میدارم ولی همیشه  سرکوفت شنیدم