بخدا همیشه که از خواب بیدار میشم خودم تا خونه رو تمیز و مرتب نکنم حالم خوب نمیشه.دوتا بچه هم دارم که خییلی شیطونن..کارایی که میکنم نمیبینه ولی مثلا یه خربزه داخل یخچال خراب شده بود یادم رفته بود بریزم بیرون رو همش نق زد سلیقه نداری مثل مادرتی فلان.منم حالم بد میشه از حرفاش،از بی منتیاش.مثل مادرشه خودشو وسواسی میگه درییییغ از یه ذره کمک کردن من.بخدا تا بتونم همیشه خونه ام مرتبه واسه همین به چشش نمیاد.فقط زبونش درازه😢حالم از بی منتیاش بهم میخوره😭😭
چطور اجازه میدین بخاطر یه خربزه اسم مادرتون رو بیارن اینجا یه چیزایی میشنوم باورم نمیشه
یکی میگفت گوجه میخرم شوهرم ناراحت میشه چکار کنم
پشمام میریزه میام اینجا
تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐 اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
هی خواهر نگو من تعریف از خود نباشه خونه زندگیم برق میزنه هفته ای یه بار کل یخچال و فریزر میریزم بیرون با سرکه و جوش شیرین میشورم بعد چند روز حالم خوب نبود وقت نکردم و یه هلو تو ظرف در دار کپک زده بود تو یخچال از این با گوشیش عکس گرفته بود نشون مامانم داد 🫠انقدر ناراحت شدم که نگو