2777
2789
عنوان

جدایی دوران عقد

263 بازدید | 12 پست

عزیزان سلام من خواهر استارترم دوماهه عقد کردم اولش سنتی بود بعدش آشنا شدیم باهم  . من با نامزدم مشکلاتی دارم ، ایشون خیلی زود رنجه مثلاً یارانه مون رو که از خونواده هامون قطع کردن و خواستیم ثبت نام کنیم من شوخی شوخی گفتم مال منو بریز به حساب خودم بعد خندیدم ناراحت شد میگه منت می‌ذاری و فلان خجالتی خوب چیزیه  ، یا هرچیز بی اهمیت دیگه ای بهش برمیخوره . مهربونه و از باقی جهات خوبه وفاداری و پاکی و حمایتگری رو داره  فقط تا اینجای کار این اخلاقش خیلی روی مخمه خیلی بهم ریختم می‌خوام جدا بشم روانشناس زنگ زدم گفت زود جا میزنی نمی‌دونم خیلی افسرده م میترسم

باید اینو بپذیری هر مردی یسری ویژگی های بد داره باهاش صحبت کن ولی بنظرم این دلیل جدایی نیست 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هنوز اخلاق هم دستتون نیومده سر همونه

عزیزم ممکنه درست بشه؟ خیلی ناراحتم یه چیزایی برای من خیلی بی اهمیته و من ندانسته بیان میکنم ناراحت میشه و بعد منو ناراحت می‌کنه 

عزیزم ممکنه درست بشه؟ خیلی ناراحتم یه چیزایی برای من خیلی بی اهمیته و من ندانسته بیان میکنم ناراحت م ...

بالاخره شناختتون کمه ایشون هم انگار رو رفتار شما خیلی حساس شده 

بالاخره شناختتون کمه ایشون هم انگار رو رفتار شما خیلی حساس شده

من دوست دارم گاهی نسنجیده رفتار کنم راحت باشم این چه زندگی زناشویی قراره بشه خیلی منو ترسونده