2777
2789
عنوان

چطور آشتی کنم

94 بازدید | 16 پست

خیلی وقته با شوهرم قهرم سر یه مسئله که دلمو شکست  

نمیاد آشتی دیگه خسته شدم از کم محلی و بیمحلی ...

پامیشم برم سمتش ولی رامو کج میکنم چون واقعا ناحقیه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همسرت بگو بیا با هم حرف بزنیم بالاخره یا تو منو قانع می کنی یا من تو رو.

شوهرم وقتی آشتی هستیم همش میگه هرچی توبگی و قول میده اما روز بعد دوباره همونهههههه

حرف بزنم قانع میشه یا اون منو قانع میکنه ولی دوروز بعد هیچییییی

پوسیدم شوهرم اگر ببینه قهرم عوض معدرت خواهی بدتر قهر میکنه

نگاه کن ببین نقطه ضعف شوهرت چیه؟دست بزار رو همون.مثلا شوهرمن رو این حساسه که من تنها یا پیاده جایی برم.هروقت قهر کنیم من پامیشم پیاده و تنها میرم خونه مامانم،اونم چون خیلی حساسه همش زنگ میزنه بهم،منم جواب میدم و سرد حرف میزنم.اچنجا یه جرقه ای میخوره کم کم حرف میزنیم باهم،براش ناهار شام میپزم میگم میاد میخوره،خونه رو تمیز نگه میدارم.بعدش شبا لباسای آنچنانی میپوشم و باز که مجبور شه سمتم بیاد

امیدوارم گرفته باشی چی میگم.باید غیر مستقیم و با سیاست بکشونیش سمتت

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐

نگاه کن ببین نقطه ضعف شوهرت چیه؟دست بزار رو همون.مثلا شوهرمن رو این حساسه که من تنها یا پیاده جایی ب ...

همینا نقطه ضعف شوهر منم هست منتها وقتی لج میکنه وحشتناکه و انگار من نیستم

من لباز نیستم ولی بشدت حساسم و سریع دلم میشکنههه

همینا نقطه ضعف شوهر منم هست منتها وقتی لج میکنه وحشتناکه و انگار من نیستممن لباز نیستم ولی بشدت حساس ...

حالا همینایی که گفتمو انجام بده ممکنه بیاد سمتت

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐