ک مثلا چیزی تو ذهن شما باشه طرف مقابل به زبون بیارش ،یا مثلا طرفتون بره مغازه شما یچیز دلتون بخواد اما به زبون نیاریدش بعد اون بیاد تا دقیقا همونچیزی دلتون خاسته خریده ،یا به یچی فکر کنید طرف به زبون بیارش تا اونم داشته به همین فکر میکرده ...علتش چیه؟ چرا دو نفر اینجور میشن؟یعنی فکراشون گاهی کپ هم میشه
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
سلام بله پیش اومده نمیدونم علتش چیه اما برا چیزای که دوس داری اما به زبون نمیاری شاید برا اینه که از بنده های خدا نخواستی خدا خودش بوسیله بنده هاش فراهم کرد برات
من و همسرم همیشه اینجور میشیم ،اختلاف زیاد داریم ،من دوسش دارم هنوز ...یعنی اونم منو دوس داره ک اینج ...
اگه اشتباه نگم یه روایت از امام هادی که فرمودن نسبت به دیگران هر حسی دارین اونم همون حس داره، شاید همسرتون هممثه شما دوستتون داره یا چون میدونه چه چیزای دوس داری میخره اما به روت نمیاره که فکرکنی اتفاقی خریده