2789
عنوان

دخترا بیاین

120 بازدید | 16 پست

من 20 سالمه ولی هم جوش دارم ، هم هیکلم بهم ریخته . موهای بدنمم که ماشالا داره . تیرگی و ابرو های کم پشت و دماغ بزرگ و ی سری ترک پوستی ام دارم . خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین 

فعلا ی کاری دارم نمی تونم ورزش کنم.  جوشامم خیلی رفتم دنبال درمانش نشد که نشد 🥲🥲

بگید حداقل ی بخشیش نرماله

دوستام رو که می بینم خیلی بهم میریزم

خودت با بقیه مقایسه نکن خدا تورو اینطوری افریده پس دست خودت نبوده چهرت بجای اینا حرفا برو رو اعتمادب ...

اعماد به نفسم خوبه ولی الان ی مدته شکمم بزرگ شده اعتماد به نفسم اومده پایین

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

موهای بدنتو اگه نمیتونی لیزر کنی وقتی شیو کردی روغن مورچه بزن.هیکلتم حداقل تو خونه با برنامه های ورزشی رو فرم بیار

صورتتم اگه جوشات التهابی هستن اکنومیس بزن

بینی بزرگم جز عمل چاره نداره میتونی باهاش کنارم بیای برای ابروهاتم وازلین و روغن کرچک بزن و از همه مهم تر اعتماد به نفس داشته باش استرسم نداشته باش

موهای بدنتو اگه نمیتونی لیزر کنی وقتی شیو کردی روغن مورچه بزن.هیکلتم حداقل تو خونه با برنامه های ورز ...

جوشام قرمزه بعضیاشون چرکم دارن 

ابروهام ارثی کم پشته روغن زدم قبلا کندش و کرچک و ویتامین e

برای اندامت :رژیم غذایی زیر نظر دکتر و ورزش ترجیحا باشگاه

جوشات:دکتر پوست برو و چیزای چرب نخور(احتمالا بخاطر اضافه وزنته چون جوشا از تجمع چربی ها در زیر پوست بوجود میان)

موهای بدنتم لیزر برو یا اگر شرایطشو نداری از روش های دیگه استفاده کن ولی ژیلت نزن 

برای ابرو هاتم سرچ کن تو گوگل چه روغن های طبیعی باعث پرپشت شدن مژه میشه یا اگه شرایطشو داری برو بکار

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

برای اندامت :رژیم غذایی زیر نظر دکتر و ورزش ترجیحا باشگاهجوشات:دکتر پوست برو و چیزای چرب نخور(احتمال ...

ببین من اضافه وزن ندارم ولی شکم دارم یعنی فرم بدنم خیلی خوب نیست  . 

جوشامم خیلی دکتر رفتم قرصم خوردم بازم دارن در میان 

ابروهامم ارثی کم پشته ، روغن کرچک و کندش و ویتامین e زدم 

هیی🥲🥲

مثلا چی کار کنم وقتی پول لیزر و عمل نیست. نهایت بتونم ی باشگاه برم

قرار نیست واسه همه چی پول بدی از همین چیزای طبیعی استفاده کن 

برای اندامت هرروز وقت بزار صبح برو پیاده روی یا از دانشگاه یا محل کار که برمی‌گردی حداقل نصف مسیر رو پیاده بیا 

موهای زائد بدنتو با تیغ اصلاح نکن موبر بزن میبینی به مرور  تیرگی بدنت کم شده هم حجم مو کم میشه واسه بقیه مشکلاتم تو نت بگردی هزارتا راه حل ارزون پیدا میکنی که جواب دادن 

قرار نیست واسه همه چی پول بدی از همین چیزای طبیعی استفاده کن برای اندامت هرروز وقت بزار صبح برو پیاد ...

وای ببین موبر می زنم همیشه اصلا رو من جواب نمیده . بعد دو روز در میان 🥲

قرار نیست واسه همه چی پول بدی از همین چیزای طبیعی استفاده کن برای اندامت هرروز وقت بزار صبح برو پیاد ...

بعد ببین من چاق نیستم . متاسفانه فرم بدنم بده و شکم دارم و...