2777
2789
عنوان

کاشکی پلنگ بودم☹️🙁

153 بازدید | 19 پست

دلم گرفته از عالم و آدم امروز رفتم سرکاری منشی مطب زیبایی بود هر کی از در میومد تو در و داف بعد منو میدیدن فکر میکردن بچم 

خود دکتر به من میگفت با اجازه ولی اومدی راضی هستن ؟ فکر نمیکنی فضای اینجا برات سنگینه

قیافه من بچگونس نه عملی نه ژلی 

خیلی دلم گرفت از رفتار اپراتورا بگیر تا خود دکتر و مراجعه کننده هاش همشون انگار با بچه حرف میزدن بعد هیچ کس انگار منو با این قیافه جدی نمیگیره

دلم میخاست یکم سلیطه و پلنگ بود قیافم یکمم منو به رسمیت میشناختن

از بین اون همه ‌که واسه مصاحبه اومدن فقط من توشون بچه بودم ۲۳ سالم ولی انگار ۱۸ سالمه خسته شدم از خودم بدم اومده نه حرف زدنم مث آدمیزاده نه قیافم مث بچه ها میمونم هر جا واسه کار میرم همه فک میکنن بچم از خودم متنفرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عمل کن پلنگ شو. 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

واقعا میفهمم خیلی بده. منم همینطوریم همه جاها. ولی گور باباشون

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

دلم میخاد زار بزنم حس اسکلی بهم دست داده

دیگ نرو اونجا 

ازین جور ادما من خودم سعی میکنم خیلی دور باشم 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

اره من نه روشو دارم نه قیافشو

من هم اینطوریم اما چه میشه کرد 

هر کی شخصیت خودشو داره کسی که توهین می‌کنه دچار فقر فرهنگیه

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم می‌کنی یه روز التماس

کجا کار پیدا کنم خسته شدم اخه

به نظرم جایی که خودشون به آدم نیاز داشته باشند و تو آزمونها قبول بشی با مدرک بری بهتره تا با ظاهر و چهره ت کار داشته باشند

من متاسفانه میخاستم تکنسین برم که برا ظاهرم خب نشد