2777
2789
عنوان

من خواهرم نشخوار فکری شدید داره

273 بازدید | 15 پست

بعد بهم گفت که بدم میاد بهم دست میزنی منم ناراحت شدم زد تو ذهنم همینجوری یه چیزی بهش بپرونم هیچی دراومدم بهش گفتم که منم بدم میاد یه جوری بشینی پس فردا گردنت قوز کنه هچی اشک چشماش رو گرفت نشست گریه کرد که تو همه طرز نشستن های من رو زیر نظر میگیری یه منظوری داشتی بعدم گفته میدونم منظوری نداشتی ولی من نشخوار فکری دارم ناخودآگاه حالم ازت بهم خورد فکر کردم یه جوری ای و الان باید یه مدت وقت بگذره تا بتونم دوباره مثل خواهرم نگاهت کنم بابا روامی شدم از دست این چقدر باید صبح تا شب دلیل کارهای این و اون و منظ.رشون رو بهش توضیح بدیم فکر میکنه حتی خواهرش هم بهش چشم بد داره دور از جونم من حتی به داداشم هم گیر میدم که صاف بشین قوز نکنی الان من چیکار کنم اینو چجور راضی کنم دیگه دوباره وسواس میگیره میگه بهم دست نزنین

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی کسی نشخوار داره بیشتر از همه خودش اذیت میشه کاری برای درمانش کردین

بخدا روانشناس و روانپزشک هر دو رو میرفته قرص های روانپزشک هر دفعه دوزش رو میبره بالاتر اصلا بهتر نمیشه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

@kindman2‍ ایشون تاپیکی در این دارنبخونید شاید موثر بود

مرسی عزیزم

باید بره روانشناس

بخدا رفته رزوانشناس بهش گفته باب میلش نبوده

بخدا رفته رزوانشناس بهش گفته باب میلش نبوده

باب میل ک نداریم تنها راه درمانش همینه 

البته شما هم تو این مدت باهاش کنار بیاید 

روانشناس خوب رفت ؟

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

یعنی هیچکس نبوده اینجوری باشه؟ یا کسی رو تو خانواده داشته باشن اینجور باشه

تو وسواس فکری شدیدیه 

فکرشون اونقدر عمیقه و همش مرورش میکنن

که به وضعیت بدن توجهی ندارن 

افسردگی همیشه همراه وسواس فکری یا عملی هس

بدبینی و زود رنجی و...

خدا کمکش کنه 

هر چی سرگرم باشه براش بهتره 

دارو تنهایی خیلی مفید نیس

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

باب میل ک نداریم تنها راه درمانش همینه البته شما هم تو این مدت باهاش کنار بیاید روانشناس خوب رفت ؟

بخدا باهاش کنار اومدیم خیلی خیلی زیاد شاید یه جاهایی کم کاری کردیم ولی مشکلات زندگیمون اصلا امون نمیدادن حتی دو دقیقه بدون استرس تو خونه دور هم بشینیم  روانشناس های اینجا زیاد درست و حسابی نیست اکثرا براش آنلاین وقت میگیریم یا خودش آنلاین وقت میگیرهه ولی خب تاثیری نداره

تو وسواس فکری شدیدیه فکرشون اونقدر عمیقه و همش مرورش میکننکه به وضعیت بدن توجهی ندارن افسردگی همیشه ...

خیلی سرگرم نیست کل دعوا و گیر و داد پدر و مادرم اینجوریش کرده افتاده شهریور صد تا کلاس ثبت نامش کردن میگه نمیخوام حوصله ندارم اصلا حوصله تکون خوردن نداره بیشتر اوقات سعی میکنم باهاش حرف بزنم مشکلاتش رو بفهمم ولی خب سرگرمی آنچنانی نداره نمیدونم دیگه چیزی هم دلش رو خوش نمیکنه یعنی دق کنم بمیرم کمه

خیلی سرگرم نیست کل دعوا و گیر و داد پدر و مادرم اینجوریش کرده افتاده شهریور صد تا کلاس ثبت نامش کردن ...

نمیتونن خوب تصمیم بگیرن چون ارادشون ضعیف

میشه ممکنه بگن فلان کلاس ...ولی بعد چن جلسه

دیگه نرن 

هم از نظر هورمونی دوپامین و سروتونین بهم ریخته میشن 

هم جسمشون بی رمق میشه دقت کنی حتی چهرشون هم

بهم میریزه و یجور کدر و..

سبک غذایی و زندگی باید کم کم رو روال بیفته

پیاده روی تو طبیعت و ورزشای هوازی والیبال بستکبال 

هورمون شادی رو ترشح میکنه استخر وشنا یجور آب درمانیه 

اب انرژی منفی رو میگیره 

کلاسی باید بره که خیلی یادگیری پیچیده

و سختی نداشته باشه هنر و موسیقی براش بهتره.

نمیدونم تاپیک مامانوئل رو خوندی؟ 

عنوانش تجربه من از درمان افسردگی خودم هست

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

منم اینطو بودم..اون روزا تاریکی ت ذهنم میچرخید روانی شده بودم ..ن خودم ن بقیع هیچکس نبود نجاتم بده مرگ میخاستم فقط

تااینک یکی ی راه داد از سرم افتاد کم کم ..اثرش هس هنو ولی خ کمع .خواستی درخاست بده بپرسم بگمت شاید شد اینم ؟

نمیتونن خوب تصمیم بگیرن چون ارادشون ضعیفمیشه ممکنه بگن فلان کلاس ...ولی بعد چن جلسهدیگه نرن هم از نظ ...

عزیزم خیلی کمک کردی ممنونم بله امروز بردم یکم تو شهر چرخوندمش فعلا حواسم بهش هست خیلی لطف کردی فعلا اجازه ندادم بره کلاس و گفتم بمونه استراحت کنه بله تاپیک رو خوندم تاپیک  جالبی بود و آموزنده دعا کنید خواهرم زودتر خوب بشه