یعنی من پیر آی یو آی شدم تو این سایت بس که راجع بهش نظر دادم😜ببین عزیزم بعد از آمپول hcg باید مراعات کنی، پله رو آروم بری و فعالیت سنگین نکنی ، البته من خودم نمیدونستم و حسابی پله هارو بالا وایین کرده بودم و فعالیت زیاد ولی خوشبختانه تخمک ازاد نشده بود، بعد از تزریق هم بیست دقیقه همون جا رو تخت دراز بکش و پاهاتو بده بالا، تو راه خونه هم عقب ماشین دراز بکش و پاهاتو یخورده بده بالا، تا سه چهار روز کار های سنگین نکن، اقدام طبیعی هم تا چند شب مرتب داشته باش، بعد از چند ساعت ممکنه اسپرم ها ازت خارج بشه که باید بشه نگران نشو... تخمکت سایزش چنده؟
شرمنده من از نظر علوم زیست شناسی کلا تعطیلم، نمیدونم سر کلاژ واسه چیه، خب من دکتر سونوگرافم آشنا هم بود گفت مشکلی نداری، دکتر خودم هنورئز جوابمو ندیده، البته فکر میکنم طول سرویکس بیشتر از 36 مناسبه، و من تا حالا فکر میکردم به زایمان طبیعی ربط داره، مگه کوتاه باشه چی میشه؟
یعنی من پیر آی یو آی شدم تو این سایت بس که راجع بهش نظر دادم😜ببین عزیزم بعد از آمپول hcg باید ...
دیروز سونو شدم 16,17 بود،امروز 12 امپول زدم.فردا صبح و پس فردا صبح ای یو ای میکنم.ماه پیش میخواستم ای یو ای کنم پنجشنبه بود فولی 17,5 داشتم،شنبه شب ازاد شد،قرار بود دوشنبه ای یو ای کنم
رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم