2777
2789
عنوان

عادت بد من😢😢

527 بازدید | 14 پست

انقد پوست لبمو کندم کلفت شده.

چیکار کنم؟!😢😢😢😢دست خودم نیس

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

مرسی مرسی...تک تک جواب بدین😑😑نمیتونم با همتون حرف بزنم😑😑😑

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم زیاد پوست لبمو میکنم ولی کلفت نشد😐 شاید مشکل از یه چیز دیگه‌ست

حب اگ نکنی ی مدت میبینی کلفت میشه.چون میکنیمش متوجه نمیشیم.

من از بچگی این کارو میکردم، واسه همین لبم الان همش پوست پوسته و سطحش ناهموار هست. لب لو بگیر بزن، حداقل تا وقتی رو لبت هست، خیلی نرمش میکنه. من شب میزنم صبح که بلند میشم خیلی خوبه، البته تا وقتی چیزی نخوردم و از رو لبم پاک نشده. شنیدم بالم لب مای هم خوبه ولی خودم استفاده نکردم. 

من از بچگی این کارو میکردم، واسه همین لبم الان همش پوست پوسته و سطحش ناهموار هست. لب لو بگیر بزن، حد ...

لب لو چیه؟کجا میفروشن؟

اونم بالم لب هست، تو داروخونه بگی لب لو بهت میدن. تو هایپرمارکت ها هم دارن،مثل برق لبه اما نرم کننده ...

خیلی ممنون🌼🌼🌼