2777
2789
عنوان

رفتار صحیح

113 بازدید | 15 پست

یه سوال وقتی به یه خانم ۳۵ ۳۶ ساله میگن مثل یه دختر ۱۷ساله رفتار میکنی دقیقا منظورشون چیه؟منظور سرزندگی وشادابیه وانرژی زیاده یا خامی ونفهمی اون آدم ومیخوان گوشزد کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آدمش خودش میدونه دیگه ما از کجا حدس بزنیم وقتی ندیدیمش

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

خوب میپرسیدی منظورشون چیه...معمولا دختر 17 ساله نشاط داره اما وقتی به یکی میگن مثل بچه ها رفتار میکنی این زیاد خوب نیست...هرچند از نظر اونا شاید بد باشه اما در واقعیت خیلی هم عالیه

قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه

مورد اول

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
همش دوست دارم بپر بپر کنم یعنی عاشق هیجانم اگر شرایط مالی بود چندتا از این ورزشای سنگین میرفتم😂😂😂 ...

آی جانم...چه انرژی قشنگی داری تو...خوب چرا نمیری ژیمناستیک یا رقص...

قصه زندگی هر کسی از اونجا شروع میشه که خودش رو بشناسه

آی جانم...چه انرژی قشنگی داری تو...خوب چرا نمیری ژیمناستیک یا رقص...

ننهههه از این ورزشا میخام که سنگین هیجان انگیزه مثل کوه نوردی بدنسازی تکواندو بستکبال ایناها🥲😂