اگه ناز داری و با کلاسی وقتمو تلفت نکنم و اگه مثل من بی کلاسی بگم
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .
اخراش که شد باید قوطی رو سانریفوژ بزنی و حشتناک تا ابهای باقی مونده با تکه ها کاملا مخلوط باشن و یکباره صورتتو سمت اسمون بگیری و قوطی رو خالی کنی دهنت و احتمالا یکی دو تا دونه میمونه باید سرتو پایین بگیری نفس بکشی و دوباره سمت اسمون بگیری سوراخ مقابل دهنت و قوطی کج سمت سوراخ باشه یعنی سوراخ انتهای قوطی قرار بگیره بعد محکم و بی رحمانه میزنی به بدنه قوطی تا تکه یا تکه های اخر بیفتن نزدیک سوراخ و با حس ششمت محل تکه ها رو حس کنی و بازم بزنی به قوطی تا از سوراخ خارج بشن چند بار تکرار کنی عمرا دونه میوه از دستت در امان بمونه
۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه ۲ — چرا ناراحت ؟ چرا عصباني ؟ درست بپرس جواب ميدم ۳ — مرزها و مهم ها انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و ..... ۴ — اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم ، تمام .