2777
2789
عنوان

وقتی حوصلش سر میره چی کار میکنید

79 بازدید | 15 پست

عشقم همش حوصلش سر میره نمیدونم چی کار کنم ادم شوخ طبع هستم دیگه نمیدونم چی کار کنم

بیاید از خودتون بگید

نگاه امروز چه تاپیکایی میزنم😂

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

امروز چ تاپیکایی زدی؟ 😂

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚ننه زهرا مهربونیت با همه فرق میکنه مهربون بودی که مادرم شدی💚وصله ی چادرت منم منم منم فدات جوانیم آخ جوان نَنم نَنم💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاشو برقص براش😁

تو چت منظورمه😂

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

حوصله سر رفتنش فیلم هست ک سواستفاده کنه نقشش هست بکشونتت جای به بهانه حوصله اش سر نره از احساس هیحان دور شو آسیب داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

امروز چ تاپیکایی زدی؟ 😂

میخندم برای تاپیکم 😂

حوصله سر رفتنش فیلم هست ک سواستفاده کنه نقشش هست بکشونتت جای به بهانه حوصله اش سر نره از احساس هیحان ...

نه بابا 😶

مال من ک اصلا چتی نیست هیچ پیام نمیده

عه چطور 

نه بابا 😶

اره پس چی دور شو از احساس هیجان همه سواستفاده های فیلم ها از این جاها شروع میشه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اره پس چی دور شو از احساس هیجان همه سواستفاده های فیلم ها از این جاها شروع میشه

خودتم مردی

مگه تو اینجوری هستی؟

نخندون منو همچین ادمی نیست😂

خودتم مردیمگه تو اینجوری هستی؟نخندون منو همچین ادمی نیست😂

محیط ها کلا سالم نداره واعتماد صفر ادمای سمی هر روز دارن چند برابر میشن تجربه ها ارتباط های آزاد مخفی نفس گیر آسیب ها سخت داشته 

محیط ها کلا سالم نداره واعتماد صفر ادمای سمی هر روز دارن چند برابر میشن تجربه ها ارتباط های آزاد مخف ...

ممنانم برادر