سلام میخوام ابگوشت بزارم . ببینین طرز تهیه همینه ..گوشت و با نخود و میندازیم تو قابلمه پیازم دوقاچ میکنیم میندازیم زرچوبه و فلفل و رب میزنیم میزارم بمونه بعد 30 دقیقه به اخر نمک و لیمو عمانی اضاف میکنیم . واینکه برا دونفر تو زود پز چقد زمان میبره تا آب گوشت حاظر شه
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
یک ساعت بزار باشه با شعله ی ملایم دو ساعتم شد اشکال نداره بهتر میپزه و مزه میده تو این فاصله سیب زمینی رو جدا آب پز کن که نکنه تو آبگوشت خرد شه له و پخش شه بعد پوست بگیر بنداز تو آبش
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))