2777
2789
عنوان

آب گوشت

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 26 پست

گوجه کی اضاف کنم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گوجه کی اضاف کنم

دستورش را فرستادم تو عکس ...همون اول 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بازود پز چند ساعته درست میشه

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

پياز ابگوشت رو سرخ نكن مزه خورشت ميگيره

يه دونه گوجه فرنگي هم بنداز

گوشت سر دست ابگوشتي با دنبه

نخود

سيب زميني

ليمو عماني پاك شده

رب

زرچوبه

زير غذا با شعله كم مدت طولاني خوشمزش ميكنه

یک ساعت بزار باشه با شعله ی ملایم دو ساعتم شد اشکال نداره بهتر میپزه و مزه میده تو این فاصله سیب زمینی رو جدا آب پز کن که نکنه تو آبگوشت خرد شه له و پخش شه بعد پوست بگیر بنداز تو آبش

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))

یه ساعت معمولا خوب جا میافته ولی بهتره دفعه اول زودپز نذاری بتونی کنترل کنی 😁راستی  من با گوشت گردن یا سر دست آبگوشت میزارم معرکه میشه 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد