2777
2789
عنوان

بالاخره سما جهانباز پیدا شد🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 9913 بازدید | 31 پست

یکی گفت چرا میگید افغانیا برن و این نژاد پرستی...

خدا یکایکشون رو اززمین برداره

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🔻جزئیات هولناک از ربایش دختران ایرانی توسط باند سیاهپوشان افغانی/ ۲ دختر شیرازی در اسارت افغانی‌ها هستند

روزنامه اعتماد به نقل از یک مخبر در خصوص دزدیده شدن وحیده، دختر ۱۶ ساله شیرازی و سما جهانباز: 

🔹این افراد وحیده را با ماشین به خانه‌ای در وزیرآباد شیراز که از قبل اجاره کرده بودند، منتقل و آنجا هر چهار نفر این دختر ۱۶ ساله را مورد آزار و اذیت جنسی قرار داده و از او فیلمبرداری کرده‌اند؛ سه روز وحیده را در این مکان حبس و بعد با یک عقدنامه جعلی که توسط متهمی دیگر در گویم جعل شده، وحیده را به عقد متهم اصلی پرونده درآورده و با همان پژوی مشکی رنگ او را از طریق مرز سراوان در‌حالی‌که بیهوش بوده به افغانستان منتقل کرده‌اند.

🔸متهمان از نوعی ماده بیهوشی استفاده می‌کنند که فرد حین اینکه چشمانش باز است نه می‌تواند حرف بزند، نه کاری انجام دهد.

🔹این گروه طی چند سال گذشته کودکان و دختران زیادی را به همین طریق ربوده و آنها را به سراوان منتقل کرده‌اند. آنها اعضای بدن کودکان ربوده شده را قاچاق و بعضی دختران همچون وحیده نیازی و سما جهانباز را در افغانستان فروخته‌اند.

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

خبر موثقه؟تف تو ذات هی چی افغانیه

تف؟

تف؟

بیخیال بابا،ریدم دهن هرچی افغانیه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

خبر موثقه؟تف تو ذات هی چی افغانیه

همین وکیل نوشته خیلی کودک ونوجون براقاچاق اعضااتباع دزدیدن  وبخاطراعضاکشتن راست ودروغشونمیدونم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

حالا یا شوهر یا به زور....😑

ادم یچیزای میشنوه اززندگی سیر میشه بخدا

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
پیدا نمیشد بهتر بود آبروش رفته حامله شده تجاوز شده بهش واقعا میمرد بهتر بود

چقدر بد ذاتی،دلت میاد

فرض کن خواهر تو بود خوشحال نبودی الان؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ