2777
2789
عنوان

فکرشم نمیکردم

61 بازدید | 9 پست

یک ماه و نیمه درگیر گلودرد و ورم لوزه‌ام ، یه گلودرد باکتریایی گرفتم بعد اون لوزه هام خوب نشد که نشد

میرفتم کلی آمپول و سرم میزدم ، چند روز اوکی بودم بعد دوباره روز از نو...

بعد از یه طرف چند ساله اسید معدم بالاست ، چون درد و سوزش ندارم نمیرفتم دکتر😑😂 آخر دیدم دندونام داره نابود میشه و هی اسید برمیگرده تو دهنم ، دیروز پاشدم رفتم دکتر

یهو یادم افتاد لوزه هامم به دکتر بگم

نگا کرد گفت اسید معدت زده بافت لوزه رو پوکونده ، نمیذاره چرک و التهاب گلو از بین بره و هی عود میکنه

امروز در اولین نوبت که قرصامو خوردم برای اولین بار در تمام عمرم دهنم مزه سگِ اسید نمیداد🥹😂

واسه گلومم یه دگزا زد گف مراقب معدت باش اینم اوکی میشه ، الان خیلی التهابش خوابیده درحالی که دیروز انقد لوزه هام بزرگ و دردناک شده بود که نمیتونستم آب بخورم

خواستم بگم مشکلات سلامتی رو پشت گوش نندازین ، بعد از چندین سال یه دفعه میزنه دهنتونو سرویس میکنه🤌🏻

همون اول کاری برید دنبالش تا جای دیگه رو ناکار نکرده🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چند سال بخاطر یه مشکل ساده داشتی اذیت میشدی و یه دکتر نمیرفتی! عجیبه این حجم از بیخیالی

منم همینم.نمیدونم چرا جونم درمیاد ولی دکتر نمیرم.الان دو هفتس سرگیجه گاه و ببگاه شدید دارم.طوری که حس میکنم دنیا میچرخه جلو چشام.

باداین حال رانندگی هم میکنم 🙄😑

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

منم همینم.نمیدونم چرا جونم درمیاد ولی دکتر نمیرم.الان دو هفتس سرگیجه گاه و ببگاه شدید دارم.طوری که ح ...

خب چراااا 

میزنی به یکی یا خودت طوریت میشه نکن بابا

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

یعنی چند سال بخاطر یه مشکل ساده داشتی اذیت میشدی و یه دکتر نمیرفتی! عجیبه این حجم از بیخیالی

علائم رفلاکس معمولا زیاد بارز نیس که خییلییی اذیتت کنه ، به خاطر همین بهش میگن بیماری خاموش ، چون یه دفعه مشکلات جدی ایجاد میکنه ، مثل زخم های گوارشی و...

منم مدتها شدیدا درگیر درمان یه بیماری دیگه بودم و واقعا فرصتش رو نداشتم ، گاهی پیش میومد هفته‌ای سه بار برم دکتر

خیلی راحت قضاوت میکنی :‌)

منم همینم.نمیدونم چرا جونم درمیاد ولی دکتر نمیرم.الان دو هفتس سرگیجه گاه و ببگاه شدید دارم.طوری که ح ...

وای نکن اینجوری...

حتما برو دنبالش

من یه کم دیرتر پیگیری میکردم الان زخم مری و معده داشتم و به این راحتیا هم درست نمیشد

علائم رفلاکس معمولا زیاد بارز نیس که خییلییی اذیتت کنه ، به خاطر همین بهش میگن بیماری خاموش ، چون یه ...

عزیزم خودت متنتو یه بار بخون نوشتی چند ساله اسید معدت بالاست ولی سوزش نداشتی نمیرفتی یعنی میدونستی اسید معده داری! 

امیدوارم همیشه حالت خوب باشه❤️

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

عزیزم خودت متنتو یه بار بخون نوشتی چند ساله اسید معدت بالاست ولی سوزش نداشتی نمیرفتی یعنی میدونستی ا ...

بله میدونستم اسید معدم بالاست

ولی مطلقا نمیدونستم که میتونه آسیب زننده باشه و برام مشکل ایجاد کنه

سنمم اونقدرا نبود ، تو ۱۵ ۱۴ سالگی آدم چی حالیشه؟

ممنون و همچنین🌷