2789
عنوان

سوتی🙄🤦🏻‍♀️🥲🥲🥲

91 بازدید | 12 پست

رفتم کابل شارژر بگیرم

بعد قاب گوشی من ساده س سفیده

گفت قاب های طرح دار هم داریم

من چی گفته باشم خوبه؟

برگشتم گفتم نه من سفید دوس دارم

جیـــــــــــــــغ😭

اونم با یه حالت خاصی گفت سفید دوس داری؟

بعد یه سکوت معنادار اتفاق افتاد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سوتی ندادی اون خیلی بیشور و هول بوده

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه بار زن عموم گفت بریم بانک من سپرده دارم سر در نمیارم از سودش ، آقا رفتیم بانک‌ به باجه بانکی گفتم آقا این حساب سپرده سودش چقدره و الان تا حالا برداشت نکردیم چقدر شده ؟ ازین سوالا ، بانکی تو سیستم زد و نگاه کرد گفت آنقدر سودشه انقد ماهانه انقد سالانه و... آخرش گفت می‌خواین سودشو بدم  ؟ 

زن عموم قبلش گفت به من که نیاز نداره سودشم بریزه دوباره تو حساب ، منه خنگم جواب بانکی رو خیر سرم اینجوری دادم گفتم نه همشو بریز توش. 😭😭😭😫😫😫

♦️♦️من مرد هستم♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن