2777
2789
عنوان

سرکارم از درد دارم گریه میکنم َ😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 43 پست
واقعا کار صدوق دار از ساعت ۱۲ ظهر تو این گرما تا ۱۲ شب خویه؟؟؟ خیلی خطرناکه تا ۱۲ شب بیرون باشی تا ب ...

سرویس برگشت دارن یا پول اسنپو صاحبکار موظف بده قانون کارهای شبانس

واقعا کار صدوق دار از ساعت ۱۲ ظهر تو این گرما تا ۱۲ شب خویه؟؟؟ خیلی خطرناکه تا ۱۲ شب بیرون باشی تا ب ...

عه بازم تو و حرفای قلبمه سلمبه ات😅😅

اگه دقت کرده باشی گفتم دعا کن منم بتونم برم سرکار! نگفتم دعا کن منم یه صندوقدار بشم!!! سرکار یعنی هرکاری! فقط به صندوق داری محدود نمیشه!

نمی‌دونم چرا اینقدر جوگیری و به هر کی می‌رسی پاچشو میگیری و میخوای ثابت کنی خیلی فهمیده ای پ و برتر ؟

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داره سر کار درد میکشه مرخصی نرفته میگی خوشبحالت چقدر سقف ارزوهات کوتاهه

کوتاه الان مغز شماست معنی پنهون جمله منو درک نکردید!

من می‌دونم سرکار رفتن خیلی سخته کلی حوصله و اعصاب میخواد اما گفتم دعا کن برم سرکار برا منم تو خونه موندن و نگاه کردن به دست و جیب اهل بیت خیلی‌ سخته! دوست دارم با تموم مشکلات دستم تو جیب خودم باشه 

ببخشید که سقف آرزو های من مثل شما گنده و پر هیاهو نیست و به چیز های کوچیک هم قانعم!

داره سر کار درد میکشه مرخصی نرفته میگی خوشبحالت چقدر سقف ارزوهات کوتاهه

ناهار شام میدن. شب خودشون میرسونن

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده

عه بازم تو و حرفای قلبمه سلمبه ات😅😅اگه دقت کرده باشی گفتم دعا کن منم بتونم برم سرکار! نگفتم دعا کن ...

من و حرفای قلبه سلمبه؟؟ 

فکر نمی‌کنم تا حالا باهات همکلام شده باشم 🥴🥴

الان مگه کجا پاچه ات رو گرفته و خواستم ثابت کنم برترم ؟؟ اصلا حالت خوب نیستا مثل اینکه من ی جا باهات دعوا کرده باشم تو کینه به دل گرفته باشی که اصلا اینجوری هم نبوده اصلا باهات حرف هم نزدم 

نی نی بار رسیدگی کن نذار اینجوری صحبت کردن عادی بشه تو سایت نگاه چطور داره با من حرف میزنه من اصلا چیزی نگفتم بهش 

@niniyar‍ 

@niniyar‍ 

@niniyar‍ 

من و حرفای قلبه سلمبه؟؟ فکر نمی‌کنم تا حالا باهات همکلام شده باشم 🥴🥴الان مگه کجا پاچه ات رو گرفته ...

اینو باش🤣🤣🤣

بکش بیرون از من ناموصن 🤣🤣🤣

عین اون بچه کوچیکا که چیزی نشده می‌ره شکایت می‌کنه به مامان باباشون فلانی عروسکمو گرفته! تو چه مشکلی باهام داری تو حرفام و نظراتم میپری و ریپلای می‌کنی ؟ طرز تفکر منو تو فرق می‌کنه تو نباید بابت این نی نی یار رو تگ کنی 

به هرحال امیدوارم یه روزی به این آگاهی برسی 

اینو باش🤣🤣🤣بکش بیرون از من ناموصن 🤣🤣🤣عین اون بچه کوچیکا که چیزی نشده می‌ره شکایت می‌کنه به مام ...

بکشم بیرون ازت ناموصا؟؟ 

من میگم درست حرف بزن اوکی طرز فکر ما با هم فرق میکنه 

ولی من اصلا تا حالا باهات همکلام نشدم 

من گفتم به نظرت این کار خوبه که از ساعت ۱۲ ظهر تا ۱۲ شب بیرون باشی 

یهو تو آمدی پریدی به من و زشت حرف زدی و کسی هم حق اینجوری حرف زدن تو این سایت رو نداره به خاطر همین نی نی یار تگ کردم ! 

بکشم بیرون ازت ناموصا؟؟ من میگم درست حرف بزن اوکی طرز فکر ما با هم فرق میکنه ولی من اصلا تا حالا باه ...

چرا شدی اون روزم میگفتی تنهایی نرو بیرون حتماً مانتو جلو باز پوشیدی که اون یارو همچین حرکتی زده ؟ میگفتی کدوم شهری و اینجا همچین مریض جنسی هایی وجود نداره!

چرا شدی اون روزم میگفتی تنهایی نرو بیرون حتماً مانتو جلو باز پوشیدی که اون یارو همچین حرکتی زده ؟ می ...

عه اون تو بودی ؟ به تو گفته بودم ؟ 

یادم نمیاد 

اون جا هم بهت گفتم من منظوری نداشتم 

همینجوری برای خودت بریدی و دوختی

عه اون تو بودی ؟ به تو گفته بودم ؟ یادم نمیاد اون جا هم بهت گفتم من منظوری نداشتم همینجوری برای خودت ...

ولی از اول رفتار تو وحشیانه بود به هر حال آدما برای اشتباهات خودشون وکیل خوبی ان و برای اشتباهات بقیه قاضی خوب 😉

ولی از اول رفتار تو وحشیانه بود به هر حال آدما برای اشتباهات خودشون وکیل خوبی ان و برای اشتباهات بقی ...

وحشیانه؟ 

خیلی زشت حرف میزنی متاسفم برات واقعا و پدر و مادرت که وقت نذاشتن برای تربیت

دقیقا حدسم درست بود کینه به دل گرفته بودی و منتظر تلافی بودی 

و گرنه این حجم از بی ادبی یهویی اتفاق نمیفته!