2777
2789
عنوان

عروسی خواهرم بچه دعوت نمیکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 7047 بازدید | 266 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب می‌کنی آخرین عروسی که رفتم عروس تا وارد تالار شد یه عالمه بچه حمله کرد طرفش یکیشون نمی‌دونم پا گذاشت رو تورش یا لباسش بیچاره سکندری خورد و با عصبانیت سر بچه داد زد حتما تو فیلمش هم افتاده 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

اصلا لازم نیست بهشون بگید تو‌ کارت دعوت بنویسید

نوشتیم

آخه توی یکی از عروسیا بچه فامیل تور عروس رو کند

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

عروسی  مال  بچه س

بزرگترا که عروسی لازم ندارن

برن عروسی چیکار؟غذا نخوردن تاحالا؟رقص ندیدن تاحالا؟موسیقی نشنیدن تا حالا؟

از بچه نباشه هیچکس عروسی نمیره

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

چه خبره دو روزه بحث همه اش همینه 

یه بار پربازدید شد رفت

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

هرکی بچه کوچک داشته باشه مجبوره نیاد  منم عروسی دعوت شم بچم نباشه اونموقع رودبایسی ممکنه بگم میام امادرواقع نمیرم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چه رسم مزخرفی شده 

خب یکی مثل من که بچه ها بدون من جایی نمیمونن  چیکار  کنم 

ما والا تو مراسم ها چهار چشمی حواس مون به بچه هست که نره وسط تو شلوغی ها مبادا بخوره زمین  رو سرامیک ها 

اصلا عروسی بدون دختربچه هایی که لباس عروس تنشونه نمیچسبهانگارعروسکنمن باشم خودمم نمیرم

خیلی طرز فکر زشتیه

در ضمن اون شب فقط عروس حق داره لباس عروس بپوشه این طرز فکر زشت و غلط رو توی ذهن بچه نندازین که باید لباس عروس بپوشی

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم