2777
2789
عنوان

وای جن دیدم

100 بازدید | 6 پست

ببخشید بچه ها ولی اگه اینجوری نمی‌گفتم نمی امدید

میخواستم بپرسم اسکراب مکس لیدی خوبه واسه صورت خیلی دوست دارم بخرم و هر رنگش مخصوص چیه ممنون میشم اگر میدونید بگید و اگر هم دوست دارید بدونید کامنت بزارید گفتند لایکتون کنم بیاید 🥰

بازم ببخشیدا

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از جن بپرس اطلاعاتش بالاتره🤣

شوخی کردم گلم

اونو نمیدونم اما من برا مشتریام قبل پارافین 

اسکراب سینت ایوز آمریکایی میزنم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

از جن بپرس

خب حالا یه چی گفتم بیاید

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

از جن بپرس اطلاعاتش بالاتره🤣شوخی کردم گلماونو نمیدونم اما من برا مشتریام قبل پارافین اسکراب سینت ای ...

ممنونم ازت😅🥰

میخواستم بگم توهم زدی

😂