2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لیسانس بگیرم بعدش اقدام کنممیشه قبل لیسانس هم اقدام کرد؟

سلف فاند میشه قبل لیسانس 

برای ارشد هزینه های زیر هست: 

ترجمه مدارک 

مدرک زبان و کلاس های مربوط به اون 

هزینه رفتن به کشور ارمنستان یا هر کشور دیگه برای ویزا 

هزینه اپلیکیشن فی ها 

پول بلیط هم هست 

همه اینا با پول الان نزدیک هزار یورو میشه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلف فاند میشه قبل لیسانس برای ارشد هزینه های زیر هست: ترجمه مدارک مدرک زبان و کلاس های مربوط به اون ...

اگ مدرک زبانو داشته باشم چقد از هزینش کم  میشه؟ 

اکانت تعطیل

سلف فاند میشه قبل لیسانس برای ارشد هزینه های زیر هست: ترجمه مدارک مدرک زبان و کلاس های مربوط به اون ...

و اینکه خرج و مخارج ب چ صورته؟ 

چ مقدار پول نیازه همراخ داشته باشیم

اکانت تعطیل

اگ مدرک زبانو داشته باشم چقد از هزینش کم میشه؟

هزینه سفر به کشور اطراف برای ویزا رو نمی‌دونم چون بحث اقامت ، پول بلیط، بیمه سفر و ... هستش 

در حال حاضر ده میلیون ترجمه مدارک هست 

پول اپلیکیشن فی هم بستگی به دانشگاه ها داره 

بعضیا سی دلار ، بعضیا پنجاه دلار 

بیشتر هزینه ای که میکنن بچه ها اول سر اپلیکیشن فی ها هست و دوم سر سفارت که کدوم کشور برن تا ریجکتی کمتری داشته باشن

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

و اینکه خرج و مخارج ب چ صورته؟ چ مقدار پول نیازه همراخ داشته باشیم

اندازه یه ماه تمکن تو حساب باید باشه و بسته به شهر متفاوته

ولی وقتی فاند بگیرید ازتون تمکن مالی زیاد نمیخوان 

اندازه یه ماه تمکن تو حساب باید باشه و بسته به شهر متفاوتهولی وقتی فاند بگیرید ازتون تمکن مالی زیاد ...

پس با وضع مالی متوسط رو ب بالا میتونم اقدام کنم؟؟ 

اکانت تعطیل

پس با وضع مالی متوسط رو ب بالا میتونم اقدام کنم؟؟

در حال حاضر بله، قرض میگیرن خیلیا 

یه سری از کارمندای بانک هستن که در قبال سی میلیون، نامه تمکن میدت به بچه ها و بچه ها نیازی نیست تمکن زیاد بذارن تو حساب دیگه