2777
2789
عنوان

بحث با همسر

198 بازدید | 23 پست

سلام وقتتون بخیر خانما من جدیدا با همسرم یه مشکلی پیدا کردم 

امروز متاسفانه دوباره دعوامون شد من به همسرم دست بلند کردم اونم منو زد نمی‌دونم واقعا باید چیکار کنم برگردم خونه پدرم یا نه 

انقد اعصابم داغونه بخدا به فکر خودکشی هستم لطفاً راهنمایی کنید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی دعوا تا جای ممکن کاری نکنین بعدا پشیمون شین نزارین حرمتای بینتون از بین بره دیوار احترام از بینتون برداشته شه واقعا دیگه نمیشه مرد و جمعش کرد

نمیدونم دعواتون سر چی بوده حق با کدومتون بوده ولی اشتباه کردی اول دستتو بلندکردی زبونت کوتاه میشه خونه ی پدرتم بری میاد میگه این اول دس بلند کردم منم مردم ب غرورم برخورد زدمش

مردا رو هممون بلدیم اخلاقشونو 

دیگه زندگی که تواونو کتک بزنی اون تورو حرمتی توش نموندهبشین قشنگ‌فکراتوبکن ببین ایندت چطورپیش میره ب ...

هیچی من بهش میگم تو منو دوست نداری 

بعدش بهم میگه پس من واسه کی دارم جون میکنم 

طلاق که اصلا نمیتونم فکرشم بکنم فقط می‌خوام ببینم چ کاره عاقلانه ای باید بکنم

دعوامون سر اینه که بمن محبت نمیکنه

چرا خب محبت گدایی میکنی ازش گلم

تو زنی باید ناز کنی اون مرده ک ناز میخره

سرش گیج رفته فکرده چ خبره

اصلا اهمیت نده عزیزم ب خودت خیلی برس محلش نزار اونوقت با خودش میگه چرا قبلا اینطوری میگفت الان اینجوری شده

من ده ساله متاهلم انقد تو زندگیم بالا پایین داشتم دیدم یاد گرفتم چجوری رفتار کنم دیگه

پس هیچی چندروز دوتاتون سکوت کنین تا آرومتربشین ولی هیچوقت کارو به کتک کاری نکشون

واقعا نمی‌دونم باید چیکار کنم نه میتونم یه مامانم زنگ بزنم بگم بخدا تو این شهر هیچکسووووو ندارم دارم دیونه میشم خودشم زده بیرون