فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2279 عنوان مسکن قوی چی خوبه 85 بازدید | 8 پست برای سردرد خیلی شدید آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟ 1404/04/23 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gyda عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 1297 شاید باورت نشه من هر سری برای سردرد شدید کلی قرص میخوردمولی برو ده دیقه پاهاتو بزار توی اب داغ دکتر به خالم که میگرن داره گفته بود من انجام دادم خوب شد
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2279 شاید باورت نشه من هر سری برای سردرد شدید کلی قرص میخوردمولی برو ده دیقه پاهاتو بزار توی اب داغ دکتر ... مرسی گلم حتما امتحان میکنممنم ۵ روزه سرم درد میکنهدکتر برام ناپروکسن و گاباتین نوشته با یک آمپول برای درد که هروز میزنمتاثیری نداشت آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
gyda عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 1297 مرسی گلم حتما امتحان میکنممنم ۵ روزه سرم درد میکنهدکتر برام ناپروکسن و گاباتین نوشته با یک آمپول برا ... ایشالا جواب بده عزیزم اب هم بخور بدن دهیدراته میشه اولین چیز سردرد سراغ ادم میاد
فرفره_جادو مدیر استارتر عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 2279 ایشالا جواب بده عزیزم اب هم بخور بدن دهیدراته میشه اولین چیز سردرد سراغ ادم میاد ممنون عزیزمخوب بشم یه عمر دعاتون میکنم آقایون سایت برای بار هزارم میگم لطفا تا می بیند تاپیک درباره ازدواج زدم درخواست دوستی ندید. حتما باید مادر گرامیتون مورد عنایت قرار بدم؟
ثروتمندترین_دختربابل عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 3851 ژلوفن خیلی قویه یارت که خدا باشه،بارت طلا میشه