مرمر1375 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 684 عنوان همزاد 97 بازدید | 13 پست بنظرتون واقیعت داره این قضیه 1404/04/23 | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
najla90 عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 4890 نمیدونم ولی یه بار خواب دیدم یکی کپی خودم با لباسام نشسته کنارم داره نگام میکنه نمیدونم انگار میخواست بهم هشدار بده
مرمر1375 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 684 اره مامانم داشت قبلا نمیدونم دعا گرفت یا چیکار کرد رفتم جایی سر کتاب گرفتم برای بارداری و متوجه شدم الان باردارماون آقا بهم گفت اگر فرزند نشود یا نماند برای هم زاده و باید دعای همزاد داشته باشی نمیدونم حالا چیکار کنم
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 9384 عزیزدلم بچه ات مشکلی نداره احتمال میدم پسر باشع تا ۴۰ روز اسم مذهبی صداش کن یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
مرمر1375 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 684 عزیزدلم بچه ات مشکلی نداره احتمال میدم پسر باشع تا ۴۰ روز اسم مذهبی صداش کن دستت در نکنه خدا خیرت بده هر چی میخوای بهت بدهچند روزه خونریزی دارم دنیام تیره و تاره نکنه از دستش بدم
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 9384 دستت در نکنه خدا خیرت بده هر چی میخوای بهت بدهچند روزه خونریزی دارم دنیام تیره و تاره نکنه از دستش ب ... نگران نباشلطف کن برو دکترو مورد دوم هیچ جا تاکید میکنم هیچ جا دعا نگیر هر نوع دعاییسنگینی داره برات گلم من به نفعمه الان بهت بگم بیا بنویسم ولی از این فضا مسموم دور شوسوره یوسف بخون به سیب و بخور همین تا جایی که میتونی یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
مرمر1375 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 684 نگران نباشلطف کن برو دکترو مورد دوم هیچ جا تاکید میکنم هیچ جا دعا نگیر هر نوع دعاییسنگینی داره برات ... دکتر رفتم شیاف و قرص داد مصرف کنم تا تشکیل قلب ک برم سونو راستی کربلا بودم قبل عید نذر کردم بهم بچه داد اسمشو بذارم امیر علی
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 9384 دکتر رفتم شیاف و قرص داد مصرف کنم تا تشکیل قلب ک برم سونو راستی کربلا بودم قبل عید نذر کردم بهم بچه ... بیخیال دعا و فا ل شو خواهرم سنگینی میندازهاسترس برات سمه کارایی که گفتم انجام بده امیدت به خدا باشه یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
مرمر1375 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 684 بیخیال دعا و فا ل شو خواهرم سنگینی میندازهاسترس برات سمه کارایی که گفتم انجام بده امیدت به خدا باشه مرسی عزیزم حتما چشم
مرمر1375 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 684 بیخیال دعا و فا ل شو خواهرم سنگینی میندازهاسترس برات سمه کارایی که گفتم انجام بده امیدت به خدا باشه سلام دنا جان خوبی میدونم وقتت پره و بیکار نیستی دیشب خیلی پیامتو خوندم دناجان گفتی موکل داری این بچه برای من میمونه😔؟من یکی از دست دادم و قبل این بارداری با این شرایط حال روحیمو باختم
دنا_ عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 9384 سلام دنا جان خوبی میدونم وقتت پره و بیکار نیستی دیشب خیلی پیامتو خوندم دناجان گفتی موکل داری این بچه ... گلم میگم بیخیال این چیزا شوبا هر استرس که داری احتمال موندن بچه ات میاد پایین ببین کی گفتم یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘
مرمر1375 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/09 تعداد پست: 684 گلم میگم بیخیال این چیزا شوبا هر استرس که داری احتمال موندن بچه ات میاد پایین ببین کی گفتم سعی میکنم روحیمو حفظ کنم