2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دراز بکش یه جای آروم این رو گوش بده و بذار افکارت راحت بیان و برن

اشکت خود به خود میاد 

Gnossienne No.1

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

دراز بکش یه جای آروم این رو گوش بده و بذار افکارت راحت بیان و برناشکت خود به خود میاد Gnossienne No. ...

دارمش اتفاقا ولی نمی‌دونم درک می‌کنی یا نه یه وقتایی نه آهنگ نه آدما نه هیچ چیز دیگه ای نمیتونه حال آدمو خوب کنه 

دارمش اتفاقا ولی نمی‌دونم درک می‌کنی یا نه یه وقتایی نه آهنگ نه آدما نه هیچ چیز دیگه ای نمیتونه حال ...

آره 

غم که تهدیگ بشه تو قلب نمیشه کاریش کرد، مثل قابلمه سوخته میشه که باید بذاری خیس بخوره و خودش درست بشه...

من معمولا یا میرم فیلم غمگین می‌بینم، یا با خدا حرف میزنم خخخ اون موقع گریه‌ام درمیاد

البته که بیشتر وقتا درست نمیشه و باید همون‌جوری به زندگی ادامه داد💔

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

آره غم که تهدیگ بشه تو قلب نمیشه کاریش کرد، مثل قابلمه سوخته میشه که باید بذاری خیس بخوره و خودش درس ...

دارم رو خودم کار میکنم با وجود این غم شدیدی که همیشه همراهمه بتونم به زندگی عادی ادامه بدم سخته 

دارم رو خودم کار میکنم با وجود این غم شدیدی که همیشه همراهمه بتونم به زندگی عادی ادامه بدم سخته

حتما موفق میشی، امیدوارم شرایط برات بهتر بشه و به زندگی عادی ادامه بدی🤍