2821
2789
عنوان

کات کنم

102 بازدید | 14 پست

توروخدا بگید چطوری کات کنم که آسیب نبینه. آدم خوبیه خیلی منتها ما مناسب هم نیستیم ۶ سال هم پاش موندم و جنگیدم و خیلی سختی کشیدم . اما واقعا رسیدنی در کار نیست . لطفاً نصیحت نکنید من تصمیمم اینه کات کنم ولی هربار اون نمیزارع و راضی نمیشه اصلا بحث رو عوض می‌کنه چکار کنم .؟ نمیخوامم بد تموم کنم دوست دارم منطقی تموم شه اون قبول نمیکنه وگرنه من همین الان هم میتونم تموم کنم. راستی خیلی احساساتی ام و دلم میسوزه براش و عذاب وجدان میاد سراغم. لطفاً همه نظر بدید

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

راستش من نمیدونم اون چقد دوست دارە یا تو چقد اونو دوست داری،یا چرا نمیشه باهاش ادامه داد،اصلا اون چقد وابستته که بشە نظر داد چقدر میتونه دوریتو تحمل کنه

همه چیز به خودت بستگی داره

منم مث توام عذاب وجدان می گیرم

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو بیاد خاستگاری ۶ سال خیلیه

اومد بعد سه سال. و سه ساله خانوادم رضایت نمیدن چون مناسب هم نیستیم نه خودمون نه خانواده ها. ۴ سال کوچیکتر یعنی ۲۲ سالشه. شغل هم نداره۸

۶ سال خیلیه  اسیب میزنه 

من ۳ سال تموم کردم چن ساله خوب نشدم

شاید دیگه این حس برای خودتم‌تکرار نشه بیشتر فکر کن

دیگ نیستم اکانت خالیه سیم کارت سلب شده

در رابطه با ازدواج اصلا دلت برای پسر جماعت نسوزه

اینو منی میگم که ۴۱سالمه تجربه دارم

یادمه تازه دانشگاه رو تموم کرده بودم شاغل بودم با پسر ترم بالایی هم رشته خودم آشنا شدیم تا خواستگاری پیش رفتیم ولی به محضر و عقد‌نکشید به مرور از اخلاق هایی که داشت خوشم نیومد و کات کردم اونم گریه میکرد ها آنقدر التماس پشت تلفن میگف اگه به هم نرسیم من با هیچ‌کس ازدواج نمی کنم و فلان

حالا بعد فکر می‌کنی چی شد سال بعد با هم کلاسی دیگه ام که ترم پایین تر از من بود ازدواج کرد باورت میشه

به پسر جماعت اعتماد نکن نکن

اگه قصدت کات هست خودت میری بی خدافظی لزومی نداره منتظر اجازه از طرف مقابل باشی .منم با یکی چندین سال بودم بعد امسال تصمیم بع کات گرفتم هر بار بهش میگفتم منصرفم میکرد اخرش خیلی راحت بدون خدافطی کلا بلاکش کردم و رفتم ادامه زندگیم خیلی هم الان خوشحال و راضی ام

در رابطه با ازدواج اصلا دلت برای پسر جماعت نسوزهاینو منی میگم که ۴۱سالمه تجربه دارمیادمه تازه دانشگا ...

فک کنم ربطی ندارە،البته اینکه شما با تجربه اید درسته،ولی شما خودت هم بودی ازدواج می کردی باز،چون نمیشه تنها موند اصلا

و این تو مذکر پر ررنگ تره ،هرچقدم ک عاشق باشه نیاز داره ازدواج کنه و با کسی باشه،ولی خب اینکه تو مسئله ی ازدواج نباید دلت بسوزه کاملا درسته،چون ی عمر باید تاوان دلسوزی رو بدی

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
اگه قصدت کات هست خودت میری بی خدافظی لزومی نداره منتظر اجازه از طرف مقابل باشی .منم با یکی چندین سال ...

میتونم بپرسم شما چرا کات کردید و اینکه علاقه پسره نسبت به شما چقدر بود 

میتونم بپرسم شما چرا کات کردید و اینکه علاقه پسره نسبت به شما چقدر بود

چون تا دعوا نمیکردم باهاش بهم بی توجه بود فقط دعوا به دعوا بهم توجه میکرد یه آشغال عوضی بود در این حد که برام دعا و طلسم زبون بند هم گرفته بود .وقتی رابطه ها خیلی طولانی میشه معمولا دیگه علاقه جاشو میده به عادت احساس میکنم فقط عادت کرده بود بهم که باشم حتی اگه یک ماهم سراغم نمیگرفت عین خیالش نبود فقط براش مهم بود نگهم داره و اسمی باشم و با کسی نرم 

عزیزم چرا پاش موندی اخه🙂

احساساتی ام . دوست ندارن باعث آزار کسی بشم حتی به قیمت آسیب به خودم . عذاب وجدان دارم نسبت بهش. میگم بیا منطقی بخوبی تموم کنیم نمیزارع منم نمیتونم بلاکش کنم و جوابش رو میدم ولی خیلی اذیت میشم. کاش درکم میکرد

فک کنم ربطی ندارە،البته اینکه شما با تجربه اید درسته،ولی شما خودت هم بودی ازدواج می کردی باز،چون نمی ...

من ازدواج کردم با کس دیگه منظورم حرف های پسر های

الانم ۲تا بچه ۱۳و ۶ساله دارم

من ازدواج کردم با کس دیگه منظورم حرف های پسر هایالانم ۲تا بچه ۱۳و ۶ساله دارم

میدونم ازدواج کردید

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز