2777
2789
عنوان

بچه‌ها ها بیاید خبر مهم😳

162 بازدید | 10 پست

بچه ها جهش تحصیلی به طور کلی از طرف مشاور و مدیر توصیه نمیشههه یعنی به من اجازه ندادند جهش بدم چون گفتن تو شاگرد ممتاز مدرسه ای تو ۳۰روز نمیتونی بخونم و اگه ک درسی رو کمتر از اون چیزی ک میخوایم بیارید مردود میشید و بازم امتحان میدید و دیگ قانون اومده ک کسی حق نداره اگه جهش داد نمره اش خوب نشد دیگ نمیتونه بازم اون پایه رو بخونه هرچی ک تو امتحان جهش گرفته اونو میزارن💔🥺گفتن دبستان چیزی نیس ولی متوسطه و راهنمایی خیلی تاثیر داره مثلا اگر بخوای هشتم رو جهش بدی و شاگرد ممتاز باشی ولی تو امتحان پایین ۱۷باشی حالا خیلی کمش ۱۴باشی اون رشته ای ک میخوای رو نمیتونی برداری و بر باد میشه !!!!و تو راهنمایی هم ک اصلا تایید نمیشه بخاطر کنکور!!خلاصه ک اصلا توصیه نمیشه نکنید این کارو با آیندتون من ک دیگ منصرف شدم ترسیدم کم بیارم چون بخاطر جنگ نتونستیم بخونیم از الان تا آخر مرداد اونم شاید وقت داشتیم!!خلاصه ک اینم از شانس گوه من ک این سال این برنامه مد شد🖤🥱یعنی اونقدر گریه کردم که زیر  چشام کمبود شدن آخه بدجوری زدن تو ذوقم من براش کلی برنامه چیده بودممم آخه یکمم خونده بودم...خلاصه ک بدجوری ذوقمو کور کردن نامردا😭❤️‍🔥💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم بهترین سال برا جهش خوندن دوم و پنجم ابتدایی من خوندم دومو جهشی خوندم

ارههه ولی متاسفانه هم ماله ما غیر حضوری بوده همم کسی نبود به من بگه ک بیا جهش بده❤️‍🔥🥲سر این موضوع هم کلی دعوا کردیم ولی خب دیگ پشیمانی سودی نداره