2777
2789
عنوان

سریال طوبا رو کی دیده قبلا

1034 بازدید | 42 پست

فخرالدین    اخر با کی ازدواج  میکنه  اون  دوتا پسر بچه چه نسبتی بافخرالدین دارن 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول با طوبی بعد با آنیه

برادر زاده هاشن

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

فخرالدین با طوبا ازدواج میکنه ،دوتا بچه ها هم بچه های بردار فخرالدین هستن که فوت شده

درواقع برادر فخرالدین با خواهر آنیه ازدواج کرده بودن که دوتاشون تو تصادف نینیرن ،بچه ها پیش اینا بزرگ شدن

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

خونواده طوبی چی میشه؟؟

دیبا با اون پسر فرش فروشه ازدواج میکنه؟

پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️  zahra_babakhaniiii

ندیدم قبلا.الان دارم میبینم ولی صبر ندارم تیکه تیکه از گوگل نگا میکنم😄

من اتفاقی چشمم بخوره میبینم برا همین چیزی نمیفهمم

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

طوبا چطور اجازه میده باانیه ازدواج کنه

مجبور میشه سر قضایایی

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||