2777
2789
عنوان

وقتی میرین دیت

92 بازدید | 13 پست

و گشنتونه  چجوری بهش میگین 

یک‌راست میگین گشنمه یا اگه پرسید که پرسید نپرسید نمیگین

بعد از ظهر میخایم دیت بریم سینما بعد منم که از صبح کلی کار داشتم هنوز وقت نکردم غذا بخورم رفتیم بیرون بگم

خیلی گشنمه یا نگم چیزی بهش؟

بعد میرین دیت بیشتر کجا میرین کافه؟

یا جای دیگه ای هم میرین؟

چی میخورین بیشتر؟

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

یه چیزی بخور حداقل قار و قورنکنه شکمت حیثیتت به باد بره.

اونو که آره دیگه😂🤣

شدم تو زیباییش غرق🥹🎀.                                                   حساب کاربری دونفره اس.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بگو گرسنمه یا بگو بریم یه چیزی بخوریم ؟ از الان جوری بارش بیار که برات خرج کنه نه زیاد ولی خب درحد همین بیرون رفتن یا یه چیزی غیر ازخوراکی هر ازگاهی برات خریدن

بگو من یه کم گرسنمه 

تو چی؟

بعد بگو بریم رستوران یه چیزی بخوریم

یا کافه

اگر تایم غذا باشه میریم رستوران(اصولا پیتزا یا ایرانی)

نباشه هم کافه (یا شیک میخورم یا ایس کارامل و کیک)

میتونین ماهی صدام کنین🎀

بگو من یه کم گرسنمه تو چی؟بعد بگو بریم رستوران یه چیزی بخوریمیا کافهاگر تایم غذا باشه میریم رستوران( ...

بهش بگم هوس پیتزا کردم

خیلیم گشنمه؟

خب همین الان غذا بخور عصر ک موقع نهار خوردن نی

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀

عزیزم بگو گرسنمه یا بگو بریم یه چیزی بخوریم ؟ از الان جوری بارش بیار که برات خرج کنه نه زیاد ولی خب ...

هر سری که میرفتیم بیرون روم نمیشد چیزی بخورم 

مثلا سری قبلی شیرموز گرفت بعد من یک ذرشو خوردم سری های قبل ترش بیشتر میرفتیم پیتزا بخوریم ولی روم نمیشد

الان فکر میکنم میگم اون که می‌خره چرا نخورم من واقعا؟؟!

بعد از ظهری که رفتیم بهش میگم گشنمه بریم چیزی بخوریم

خوبه؟

😃اگر باهاش راحتی و مدتهاست با همین بگو بریم یه چیزی بخوریم.

اره باهاش خیلی راحتم

خب همین الان غذا بخور عصر ک موقع نهار خوردن نی

از صبح وقت دکتر داشتم ناشتا بودم چیزی نخوردم

الانم رفتم چند تا جزوه بگیرم اومدم خونه هم که سریع باید حاضر شم برم وقت نمیکنم دیگ🥲

هر سری که میرفتیم بیرون روم نمیشد چیزی بخورم مثلا سری قبلی شیرموز گرفت بعد من یک ذرشو خوردم سری های ...

آره عزیزم اتفاقا یه کوچولو شکمو بودن بد نیس ما انسانیم غذا میخوریم نذار فکر کنه کم توقعی  تو اینجوری رفتار کنی نمیگه وای چ دختر خوبی فکر میکنه توعمرت بیرون نرفتی غذا بخوری. خیلی عادی غذاتو بخور حتی اگر پول توی کارتت هست یه تعارف ریز بزن ک من غذارو حساب میکنم اون اگر واقعاً مرد با عرضه ای باشه نمیزاره تو حساب کنی و حس راحت تری نسبت به غذایی که خوردی بهت دست میده یا اینکه مثلا بگو بزار هر از گاهی میایم بیرون یه چیزی بخوریم یا میریم کافه من حساب کنم  ببسن چی میگه 

آره عزیزم اتفاقا یه کوچولو شکمو بودن بد نیس ما انسانیم غذا میخوریم نذار فکر کنه کم توقعی تو اینجوری ...

چند باری بهش گفتم که بزار من حساب کنم ایندفعه رو

میگه که دیگه این حرفو نزن من مردم و وظیفمم اینه

بعد میگه که هربار همچین حرفی میزنی بهم برمیخوره و

میگه مگه پول من حرومه که نمیزاری حساب کنم؟

دیدم ناراحت میشه براهمون نمیگم بهش دیگه