2821
2789
عنوان

فیلم پیرپسر

14122 بازدید | 13 پست

من ۵۵سالمه، فیلم و سریالهای زیادی رو دیدم، دیروز(۲۲) فیلم پیرپسر رو دیدم از همون شروعش حالم خراب بود، فوق العاده بود، بینظیر بود، اما تلخ، ولی واقعیت، واقعیت خیلیا. شاهکاره. از نظر من یک فیلم بین المللیه. بعد از فیلم موقع رفتن به خونه اینقدر فکرم درگیرش بود تصادف کرد خداروشکر بخیر گذشت،ولی هنوز حالم بده. تنها فیلمی که اینقدر درگیرم کرد. آدم بد باید بمیره. چرا تابوسازیهای مزخرف باید جلوی کار درست رو بگیره. بعضیها میگن پدرکشی...  این پدر نبود. یه زالو بود در نقش پدر. حرمت هرچی پدره زیر سوال برد. باید میمرد. باید بمیره. احسنت، آفرین به کارگردان، بازیگرا، سوژه... 👏🏻👏🏻👏🏻

تعداد رای : 0
نظرسنجی
فیلم
0
0%
پیرپسر
0
0%

سلام

منم خوشم اومد

البته فیلم نامه توش سکته داشت ولی بازی آقای پورشیرازی آنقدر بدون نقص بود که نقص ها رو میپوشوند

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عالی بود این فیلم . منم تا ساعتها حالم بد بود بعد فیلم. تلخ بود اما واقعی و صد البته مناسب بچه ها نبود و من تعجب میکردم خانواده با بچه هاشون اومدن. خودتون تنها برید و یک فیلم عمیق ببینید

چرا این فیلم ها باید ساخته بشن ؟

فیلمی که دو پسر و پدرشون اونقدر کتک کاری کنن تا همشون بمیرن؟!

به دختره تجاوز بشه و بمیره ؟

این فیلم های تخیلی چرا باید ساخته بشن؟

با ساخته شدن اشون چند نفر در جامعه به راه راست هدایت میشن و سبک زندگی سالم پیش میگیرن و مواد مخدر و سیگار و دختر بازی و مشروب رو کنار میگذارن؟

ساخته شدن اینجور فیلم ها قبح رو می‌ریزه و باعث میشه چند تا بچه و نوجوان هم برن ببینن یا بعداً تو اینترنت تنهایی ببینن و دچار مشکلات روحی روانی بشن یا بدآموزی براشون داشته باشه

...آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد (آیه ۲۸ سوره رعد قرآن کریم)

چرا این فیلم ها باید ساخته بشن ؟فیلمی که دو پسر و پدرشون اونقدر کتک کاری کنن تا همشون بمیرن؟!به دختر ...

چندهفته گذشته ازاین پستت اما واقعا حق گفتی:)

چقد فیلما تکراری شده؟ 

چقد فیلنامه ها عین همه؟

یا جریان خونه ای که پر ازاختلاف خانوادگی

یا طنزهای بی مزه که ازش زشتی و بی حیایی میباره و اموزنده نیست

چندهفته گذشته ازاین پستت اما واقعا حق گفتی:)چقد فیلما تکراری شده؟ چقد فیلنامه ها عین همه؟یا جریان خو ...

درود بر شما

پرفروش ترین فیلم های سینمایی طنز یا تلخ اجتماعی چند سال اخیر سینما رو تا اونجا که میشد دیدم.

اغلبشون ذره ای نکته آموزنده نداشتند و به جاش کلی حرف های بیهوده مستهجن مسخره یا فحش و بی ادبی دارن یا سیاه نمایی یا موسیقی و رقص بی هدف... اغلب هم فیلمنامه ها تکراری...

از سالی ۵۰ تا فیلم شاید ۵ تاش ارزش دیدن داشته باشه.

امسال رو سینما فیلم موسی کلیم الله و فیلم پیشمرگ داستان واقعی و جذاب و ارزش چند بار دیدن داشتن.

ولی خیلی فیلم ها نامناسب و ارزش یک بار دیدن هم نداشتن.

...آگاه باشید، تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد (آیه ۲۸ سوره رعد قرآن کریم)

چرا این فیلم ها باید ساخته بشن ؟فیلمی که دو پسر و پدرشون اونقدر کتک کاری کنن تا همشون بمیرن؟!به دختر ...

تو چرا فکر میکنی این داستانا فقط تخلیه اینا بخش بزرگی از جامعه ما هست و باید یکی صدای این آدم ها باشه 

فک کنم شما ربات باشین و با خیر و شر هیچ آشنایی ای ندارید، یا اینکه یه گیاه هستید نوک کوه که حتی بز کوهی هم نمیتونه بیاد و شما رو بخوره هیچ تبادلی با دنیای انسان ها هم ندارید... اصلا خبر ندارید سالی چند تا دختر همینجوری ناپدید میشه؟ یه دختر نوجوون که اینو ببینه آیا به فکر فرو نمیره؟ هیچکس با جملات قصار زندگی رو نفهمیده اما با دیدن همین فیلم ها و به فکر رفتن میشه عبرت گرفت نتیجه گرفت، مثلا لیلا حاتمی توی فیلم وقتی پول رو میخواست برگردونه چرا انقد نشست تو ماشینش؟ چرا انقد براش توضیح می‌داد همه چیو؟ خب آدم باید یکم قاطع باشه . وقتی یه مرد جلوش داره اصرار میکنه که باهاش رابطه جنسی داشته باشه آیا نباید محکم می‌بود و ازش دور میشد؟ عوضش خیلی مسخره مرد به اون گندگی رو با دستای ظریفش میزد. این فیلما که انقد خوب میتونن احساسات بیننده رو تحریک کنن باعث به فکر رفتن و عبرت گرفتن میش.

فیلم پیر پسر افتضاح بود .خیلی ضعیف بود.

اخه یه دختر خونه پدرش هم بد باشه نباید اینقدر وقیح باشه.وهمه جا بره. اگه پسره را دوست داشت اصلا خودشا به بابایه بیشعور پسره نشون نمیداد وباهاش میرفت جایی دیگه زندگی میکرد .پول هم ماله خودش برمیداشت از بابای پسره بود.

در کل افتضاح ساخته بودن.

هیچ نکته مثبتی نداشت.جامعه همنطوری خراب هست دیگه با این فیلما بدترش میکنن

ه