2777
2789
عنوان

بدنت بهت نشونه میده که جدا شو ⁉️

209 بازدید | 21 پست

خیلی جاها میشنوم میگن اگه میبینی بدنت داره به مشکل بی دلیل میخوره، مشکل معده، کمر، پوست، اعصاب یعنی شیمیت به اون ادم نمیخوره و بدنت بهت داره هشدار میده ازاون ادم جدا بشی و ادم خوبی برات نیست

درسته بنظرتون؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سرما خوردم عشگم فردا طلاق بگیریم تو ادم زندگیم نبودی

میدونم عشقم هس اینطور نوشتم گیر ندید

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

معده ام از وقتی که یادمه مشکل داره 

چشمام ضعیف شده 

اعصاب معصابم ندارم 

اینطوری باشه کلا باید از 10 کیلومتری جنس مخالف رد نشم

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

نه درست نیست 

ما برای سلامت بدن خودمون اهمیت قائل نمیشیم در معرض دود قرار می‌گیریم تغذیه سالم نداریم ورزش نمی‌کنیم به موقع نمیخوابیم و هزارن کار دیگه....چه ربطی به طرف مقابلمون داره

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

خیلییی خیلییی موافقم.

خودت در نظر بگیر مثلا وقتی یکیو دوس داری براش ذوق داری چقد ب خودت میرسی؛ب پوستت میرسی،ب اندامت میرسی کلا خودتو بیشتر دوس داری.

ولی اگ یوقت،حالا تو دوران بدی از زندگیت باشی؛پوستت داغون میشه،تغذیت بهم میریزه،خودت ب خودت دیگ اهمیت نمیدی